Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Ντόναλντ Τραμπ: Συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο ίδιος επαναλαμβάνει ότι είναι αθώος
Πέρασε από τη διαδικασία των δακτυλικών αποτυπωμάτων, όχι όμως και από τη γνωστή φωτογραφία που συνηθίζουν να παίρνουν οι αρχές σε όλους όσους κατηγορούνται για κάποιο έγκλημα.

Εκεί του παραδίδουν τον φάκελο με τις κατηγορίες οι οποίες του απαγγέλλονται, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για έως και τριάντα τέσσερις κατηγορίες για την υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς.

Αυτή την ώρα πηγαίνει στον 15ο όροφο του κτιρίου ώστε να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ πρόκειται να δηλώσει αθώος, μετέδωσε η ΕΡΤ.

Έξω από το δικαστήριο του Μανχάταν έχουν συγκεντρωθεί οι υποστηρικτές του αλλά και πολιτικοί του αντίπαλοι. Μάλιστα, υπήρχαν κάποιες αψιμαχίες νωρίτερα ανάμεσα στους διαδηλωτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όγκος του συγκεντρωμένου πλήθους δεν είναι και τόσο μεγάλος όσο αναμενόταν.

Ο Τραμπ βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να του απαγγελθούν κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση χρηματισμού της πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς. Ειδικότερα, η υπόθεση αφορά την πληρωμή 130.000 δολαρίων στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς προκειμένου να μην αποκαλύψει τη σχέση τους, στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές του 2016. Ο ίδιος ο Ρεπουμπλικάνος, που είναι εκ νέου υποψήφιος για τις εκλογές του 2024, έχει καταγγείλει «μια πολιτική δίωξη» και ένα «κυνήγι μαγισσών», επαναλαμβάνοντας ότι είναι αθώος.






Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: