Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Ποινική δίωξη κατά του Κλέιμαν για βιασμό και ναρκωτικά

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του τερματοφύλακα του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο για βιασμό της σε μπαρ στο Κολωνάκι.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση, για τη μικροποσότητα ηρωίνης που βρέθηκε πάνω του.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βόλος, με απόφαση του Αχιλλέα Μπέου, οδήγησε στην έξοδο τον μέχρι πρότινος βασικό τερματοφύλακά του, μετά από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά, αναφέροντας τα εξής:

«Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες της 11-4-2023 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για βιασμό και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα ο ανωτέρω κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης αλλοδαπής εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους 1,5 γραμμ.

Επιπρόσθετα, συνελήφθη και 18χρονος αλλοδαπός, φιλικό πρόσωπο της παθούσας, για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι, ο οποίος λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν εξωτερικά του καταστήματος και οδηγήθηκαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας μετά από επεισόδιο που έλαβε χώρα μεταξύ τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης στο μπαρ «Clown Dogs», στο Κολωνάκι, όταν ο 32χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της καταγγέλλουσας.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ξένος τερματοφύλακας έπινε ποτό στο Κολωνάκι, ενώ -σε κοντινή απόσταση από αυτόν- βρισκόταν μια παρέα Βέλγων, ανάμεσά τους και η συγκεκριμένη κοπέλα. Με βάση την καταγγελία της, ο τερματοφύλακας την πλησίασε και τη θώπευσε σε σημεία του σώματός της. 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ακολούθησε συμπλοκή με την παρέα της καταγγέλλουσας στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας στο Κολωνάκι. Όταν έφτασαν στο σημείο οι Αρχές, προχώρησαν σε έξι προσαγωγές, εκ των οποίων οι τέσσερις Βέλγοι, ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής και ένας Έλληνας.

Παράλληλα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην κατοχή του εντοπίστηκε και μικροποσότητα ηρωίνης.

Σε βάρος του Ισραηλινού σχηματίστηκε δικογραφία κατ' έκκληση της Βελγίδας καταγγέλουσας, για ασελγείς πράξεις σε βάρος της που φέρονται να έλαβαν χώρα εντός του νυχτερινού κέντρου.

Το περιστατικό διερευνάται από το Α.Τ. Συντάγματος.

Σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες που θα του απαγγελθούν, θα εξαρτηθούν από την ακριβή ημερολογιακά ηλικία της κοπέλας, αφού θα είναι διαφορετικές αν έχει ή δεν έχει συμπληρώσει τα 18 της χρόνια.





Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: