Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Εισβολέας και Ιουλία Καραπατάκη έγιναν Νούμερα για ένα επεισόδιο χωρίς έλεος

Τα Νούμερα της ΕΡΤ1 έφεραν το ραπ-μπέτικο του Εισβολέα και την Ιουλία Καραπατάκη στη Μάντρα. 
 Με δύο νέους guests ξεκίνησε το νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας της ΕΡΤ1 και «Τα νούμερα» έγιναν άνω κάτω την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 22:00.

Ο Εισβολέας και η Ιουλία Καραπατάκη εισέβαλαν στη Μάντρα του Φοίβου Δεληβοριά και ένωσαν τους ήχους και τους στίχους τους με τη σουρεάλ κατάσταση που επικρατεί εκεί. Το νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας ήταν απολαυστικό και σίγουρα ανατρεπτικό.

Με ζωντανή μουσική, χορός, σάτιρα, stand up comedy και ξεχωριστοί καλεσμένοι σε ρόλους-έκπληξη. Ο Εισβολέας και η Ιουλία Καραπατάκη όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί. Και σίγουρα πιο μυστήριοι από ποτέ.

Όσα είδαμε στο νέο επεισόδιο της σειράς «Τα νούμερα»

Ένας αστυνομικός του 16ου Τμήματος, ο Ηλίας (Εισβολέας), συλλαμβάνει όλους τους ήρωές μας, με εντελώς παράλογες και αστήρικτες κατηγορίες. Ενώ όλοι περνάνε τη νύχτα στο κρατητήριο, η Δανάη τούς αποκαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό που αφορά τον Ηλία. Στο μεταξύ, η Έλσα καταζητείται από την Ιντερπόλ, λόγω της ομοιότητάς της με μια διάσημη παραχαράκτρια έργων τέχνης. O δε Θανάσης, για κάποιον ανεξήγητο -όπως πάντα- λόγo, παθαίνει μια εμμονή με τη ρωσική λογοτεχνία. Όλα θα τα σώσει η «γυμνή» αλήθεια, που στην περίπτωσή μας ενσαρκώνει η ρεμπέτισσα του… Lonely Fans, Ιουλία Καραπατάκη.

Η σειρά έχει την επιμέλεια του σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη. Επιπλέον συμμετέχουν: Φοίβος Δεληβοριάς, Σπύρος Γραμμένος, Ζερόμ Καλούτα, Βάσω Καβαλιεράτου, Μιχάλης Σαράντης, Γιάννης Μπέζος, Θανάσης Δόβρης, Θανάσης Αλευράς, Ελένη Ουζουνίδου, Χάρης Χιώτης, Άννη Θεοχάρη, Αλέξανδρος Χωματιανός, Άλκηστις Ζιρώ, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιάννης Σαρακατσάνης και η μικρή Έβελυν Λύτρα.

Δείτε το τρέιλερ:


Μπορείτε να δείτε το επεισόδιο και όλα τα επεισόδια της καταπληκτικής σειράς στην πλατφόρμα ERTFLIX ή στο link: https://www.ertflix.gr/series/ser.211371-ta-noumera




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
Adbox 

 Πηγή


ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: