Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

“Ο Κωνσταντέλιας βλέπει το παιχνίδι με τη ματιά ενός τοπ ποδοσφαιριστή”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε δει τον… Κωνσταντέλια ως αντίπαλο του και αναφέρθηκε στην παρουσία του. 
Ο Βαλεντίν Νικόλοφ, που ελάχιστοι γνωρίζουν, βρέθηκε απέναντι στον Γιάννη Κωνσταντέλια με την φανέλα της Εθνικής Βουλγαρίας

Βέβαια ο ίδιος αγωνίζεται ως δανεικός στην Μινιόρ Περνίκ από την Λοκομοτίβ Σόφιας και σχολίασε τον αντίπαλο του, που του είχε κάνει μεγάλη εντύπωση.

Ο 19χρονος μίλησε στην εκπομπή Calcio Mania του Max Sport 3 και όταν παρουσιάστηκε ένα θέμα για τον άσο του ΠΑΟΚ, αυτός έπιασε την ευκαιρία να μιλήσει για το παλιό παιχνίδι της Εθνικής Παίδων με την Βουλγαρία, όταν βρέθηκε αντίπαλος του. 

“Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ ως αντίπαλος του πριν τέσσερα χρόνια όταν με την Κ17 της Βουλγαρίας παίξαμε δύο φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη της Ελλάδας στο Μπλαγκόεβραντ και στο Σιμίτλι” ανέφερε αρχικά και συνέχισε:
 
“Από τότε ακόμα έδειχνε πως θα φτάσει ψηλά και θα γίνει ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής και του εύχομαι καλή τύχη.
 
Βλέπει το παιχνίδι με τη ματιά ενός τοπ ποδοσφαιριστή. Έχει φανταστική τεχνική. Είμαι σίγουρος πως αν δουλέψει σκληρά θα κάνει την Ευρώπη να υποκλιθεί σε αυτόν” ήταν τα λόγια του Νικόλοφ για τον Κωνσταντέλια.





 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: