Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 1-0

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα γνώρισε τη Δευτέρα o Παναθηναϊκός στη Super League, κι έτσι δεν κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας, στην οποία φιγουράρει από την Κυριακή η ΑΕΚ. 
Μετά την εντός έδρας συντριβή (0-3) από τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, στο τελευταίο χρονικά ματς της 20ης αγωνιστικής, έχασε με 1-0 σκορ από τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης», κι έτσι πλέον είναι στο -2 από την «Ένωση».

Μοιραίος για το «τριφύλλι» στο αποψινό ματς ήταν ο Κουρμπέλης, ο οποίος σε διάστημα έξι λεπτών είδε δύο κίτρινες κάρτες, αφήνοντας την ομάδα του από το 33' με 10 παίκτες.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι και χάρισε το πολύτιμο «τρίποντο» στο συγκρότημα του Μάντζιου το πέτυχε στο 80ο λεπτό ο Μπαρτόλο.

Κίτρινες: Γκαρντάβσκι, Μπαράλες, Μπαρτόλο, Σίτο, Μπερτόλιο, Ιγκλέσιας - Κουρμπέλης

Κόκκινες: 33’ Κουρμπέλης (2η κίτρινη)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Σανταφέ (72’ Μπαρτόλο), Γκαρντάβσκι (55’ Μπερτόλιο), Σίτο (90'+1' Γκαρσία), Κρεσπί (90'+1' Αλάγκμπε), Μπαράλες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Πούχατς (81’ Χουάνκαρ), Κουρμπέλης, Ρουμπέν, Τσέριν (74’ Τσόκαϊ), Παλάσιος (81’ Κλεϊνχέισλερ), Μπερνάρ (67’ Μαντσίνι), Σπόραρ (67’ Ιωαννίδης).




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: