Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Η μαύρη μπύρα αυξάνει τη λίμπιντο και ενισχύει τη στύση

Αντίθετα με όσα ήταν γνωστά μέχρι σήμερα, το αλκοόλ σε λογικές ποσότητες, και δη μία ή δύο ποτήρια μαύρης μπύρας, μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις στο σεξ, αυξάνοντας την ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα και διεγείροντας τις αισθήσεις. Αυτό υποστηρίζει στο βιβλίο της “The Married Sex Solution: A Realistic Guide to Saving Your Sex Life”, η Δρ Κατ Βαν Κερκ, σεξολόγος και ειδικός σε θέματα οικογένειας και γάμου. 

Το πρώτο πλεονέκτημα της κατανάλωσης αλκοόλ πριν το σεξ είναι η καθυστέρηση της εκσπερμάτισης, κάτι που είναι γνωστό και τεκμηριωμένο από προηγούμενες μελέτες. Η κατανάλωση δύο ποτήρια μπύρας προκαλεί υπερφόρτωση σε φυτοοιστρογόνα κάτι που η Βαν Κερκ υποστηρίζει ότι καθυστερούν τον οργασμό. Η διαφορά με όσα ξέραμε πριν είναι ότι η Βαν Κέρκ θεωρεί πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ιδιότητα του αλκοόλ προς όφελος μας.

Το δεύτερο πλεονέκτημα, ειδικά όσων καταναλώνουν μαύρη μπύρα, είναι οι πιο έντονες στύσεις. Αυτό οφείλεται στην μεγάλη περιεκτικότητα σε σίδηρο. 

Η μαύρη μπύρα αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο πέος διαστέλλοντας τα αγγεία και δίνει εντονότερες και μεγαλύτερες σε διάρκεια στύσεις. Αυτό, εκ πρώτης, φαίνεται αντιφατικό αλλά η συγγραφέας κάνει λόγο για μικρές σχετικά ποσότητες και όχι για μεγάλες ή μακροχρόνια χρήση.
 

Το τρίτο πλεονέκτημα όσον πίνουν μπύρα γενικότερα, σύμφωνα με το European Journal of Epidemiology είναι η αυξημένη αντοχή στο σεξ. Το 31% αυτών που πίνουν μπύρα εμφανίζουν μειωμένη πιθανότητα καρδιαγγειακής πάθησης συγκρινόμενη με αυτούς που δεν πίνουν. Αυτό έχει σχέση με την ευεργετική δράση της μπύρας σε σχέση με τα υπόλοιπα αλκοολούχα. Η μπύρα είναι προϊόν ζύμωσης, έχει πολλά θρεπτικά συστατικά, προβιοτικά βιταμίνες Β, και μικρή περιεκτικότητα σε αλκοόλ. 

Ουσιαστικά, η Βαν Κέρκ υποστηρίζει ότι μία νύχτα με αλκοόλ και σεξ δεν είναι απαραίτητα μία νύχτα κακού σεξ και ότι, οι παντρεμένοι, θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τις αφροδισιακές ιδιότητες του αλκοόλ και δη της μπύρας. Μεταξύ άλλων, αναφέρει και μια μπύρα η οποία έχει ζυμωθεί με 50 είδη λυκίσκου κι άλλα φυτικά είδη όπως το τζίνσενγκ, το γκίνγκο μπίλομπα, που βελτιώνουν κατά πολύ την σεξουαλική επιθυμία την κυκλοφορία του αίματος. Αυτή η μπύρα λέγεται 50 Shades of Green. 



 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: