Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Γάνδη - ΠΑΟΚ 1-2: Τρέλανε την Ευρώπη ο μαγικός Δικέφαλος και πέρασε στους "8" του Conference League

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 της Γάνδης στο Βέλγιο με μια ψυχωμένη εμφάνιση και τρέλανε την Ευρώπη με την ιστορική του πρόκριση στα προημιτελικά Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

Ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου τρέλαναν την Ευρώπη το βράδυ της Πέμπτης, νίκησαν τη Γάνδη για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, αυτή τη φορά με 2-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Μετά από μια ψυχωμένη εμφάνιση και με σκόρερ τους Κρέσπο και Αουγκούστο έκανε τους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης που βρέθηκαν στο Βέλγιο αλλά και σε όλο τον κόσμο να μην πιστεύουν στα μάτια τους με όσα έβλεπαν και στο τέλος όλοι μαζί πανηγύρισαν τη μεγαλειώδη πρόκριση στους οκτώ του Conference League.

Γκολ: 40' Ντεπουάτρ/20' Κρέσπο, 77' Αουγκούστο

Κίτρινες: 32' Οφόε, 71' Οβούζου/28' Πασχαλάκης, 86' Τσόλακ

Κόκινες:

ΓΑΝΔΗ: Ρουφ, Οκούμου, Ενγκαντό, Τορουναρίγκα, Κάστρο (86' Όλσεν), Κουμς, Οβουζού, Σαμουάζ (86' Φορτούνα), Οφόε (82' Χιούλσαγκερ), Τισουνταλί (82' Μπέζους), Ντεπουάτρ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο (46' Μιχάι), Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σβαμπ (85' Μιτρίτσα), Μουργκ, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (57' Σίντκλεϊ), Άκπομ (85' Τσόλακ).



 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: