Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Αντβέρμπ - Ολυμπιακός 1-0

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός στο Βέλγιο από την Αντβέρπ, καθώς παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στην 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. 

Οι «ερυθρόλευκοι» τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του ομίλου τους και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στα play offs με τις ομάδες που… υποβιβάστηκαν από το Champions League.

Ο Ολυμπιακός είχε ως στόχο να πάρει τη νίκη επί της Αντβέρπ στην αυλαία της φάσης των ομίλων και παράλληλα να περιμένει θετικά νέα από την Κωνσταντινούπολη, με νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Άιντραχτ. Και τα δύο σενάρια πήγαν στραβά για τους «ερυθρόλευκους» καθώς ηττήθηκαν 1-0 από την ομάδα της Αμβέρσας, τη στιγμή που οι Γερμανοί πήραν ισοπαλία (1-1) στην Πόλη.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και μόλις στο 7ο λεπτό, ο Μπαλικβίσα έκανε το σουτ, ο Σισέ θέλησε να ανακόψει την πορεία, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του και κατέληξε στα δίχτυα του Βατσλίκ για το 1-0 των Βέλγων. Έως το τέλος του αγώνα, η Αντβέρπ έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει, με τον Ολυμπιακό να απειλεί σε λιγοστές περιπτώσεις.





 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: