Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Το κόλπο που βελτιώνει το σεξ άμεσα

Αν νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε ένα reset στη σεξουαλική σας ζωή, δεν είστε μόνοι.

Πολλά ζευγάρια νιώθουν ότι τα πράγματα έχουν βαλτώσει στην κρεβατοκάμαρα και αναζητούν λύση, όπως ισχυρίζεται η Allison Moon, συγγραφέας του μπεστ σέλερ βιβλίου «Girl Sex 101».

«Η εξοικείωση είναι ο θάνατος της σεξουαλικής ορμής. Όσο περισσότερο συνηθίζουμε κάποιον, τόσο λιγότερο απολαυστικό γίνεται το σεξ».

Η Moon είναι εδώ να προσφέρει τις γνώσεις της σε όποιον θέλει να την ακούσει, βοηθώντας τα ζευγάρια να ξαναβρούν το χαμένο ερωτικό τους πάθος.

Η Νο 1 συμβουλή της; Η αυτοϊκανοποίηση μπροστά στον σύντροφό σου...

«Ο αυνανισμός επιτρέπει στον σύντροφό σου να σε δει να απολαμβάνεις την ικανοποίηση, κάτι που χτίζει οικειότητα», παρατηρεί η Moon.

Ο παρτενέρ παρατηρεί από πρώτο χέρι πού και πώς σου αρέσει να αγγίζεσαι, ενώ η ίδια η πράξη διευκολύνει την καλύτερη ερωτική επικοινωνία.

Ο αυνανισμός έχει επίσης πολλά οφέλη για την υγεία, εξηγεί η Moon, μεταξύ αυτών η βελτίωση της διάθεσης και η αποφόρτιση του στρες, πράγματα που ανοίγουν τον δρόμο για περισσότερο και καλύτερο σεξ.



 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: