Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Κοπεγχάγη - ΠΑΟΚ 1-2

Πέρασε πρώτος ο Δικέφαλος με σπουδαία νίκη στη Δανία 
Το πάθημα έγινε μάθημα για τους παίκτες του Δικεφάλου που διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το προβάδισμα που πήραν από νωρίς.
νας σπουδαίος ΠΑΟΚ πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη επί της Κοπεγχάγης εκτός έδρας και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

 Ο Δικέφαλος που κυριάρχησε ολοκληρωτικά επί 80' λεπτά στο Πάρκεν και είχε για κορυφαίο τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς με γκολ και ασίστ, επικράτησε με 2-1, άφησε πίσω του την σοκαριστική γκέλά με τον Βόλο και οδεύει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης.

Εξαιρετική διαχείριση

Το πάθημα της περασμένης Κυριακής με το 4-1 που έγινε 4-4 στην Τούμπα, έγινε μάθημα για τους παίκτες του Δικεφάλου, οι οποίοι τούτη τη φορά διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το προβάδισμα που πήραν από νωρίς στο σκορ. Κι όταν η Κοπεγχάγη αντέδρασε μετά το 80' μειώνοντας το σκορ, διατήρησαν το 1-2 μέχρι τέλους και επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη με ένα μεγάλο «τρίποντο» απέναντι στην ομάδα που έδειχνε ως το φαβορί για την πρωτιά μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Κοπεγχάγη: Γκράμπαρα, Άνκερσεν, Χοτσολάβα, Μπόιλεσεν, Ντικς, Γιοχάνεσον (75' Γέλερτ), Λέραγκερ, Μπάλντουρσον (17' Σινγκ, 83' Χόιλουντ), Μπιέλ, Βιντ, Μπέβινγκ (11' Γιόνσον). 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Σίντκλεϊ, Μιχάι, Μιχαηλίδης (74' Βαρέλα), Εσίτι, Σβαμπ (64' Ελ Καντουρί), Αντρ. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (74' Αουγκούστο), Μίτριτσα (83' Μουργκ), Σβιντέρσκι (83' Άκπομ).





 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: