Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 0-1

Με γκολ του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο 27ο λεπτό από τα 11 βήματα, από πέναλτι που είχε κερδίσει ο Μπίσεσβαρ, ο ΠΑΟΚ έφυγε με τη νίκη (1-0) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης από μια παραδοσιακά δύσκολη για εκείνον έδρα, όπως είναι το «Θ. Κολοκοτρώνης». 
Ο «Δικέφαλος» κάλυψε μέρος της αναπάντεχης εντός έδρας ήττας από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα, ενώ οι Αρκάδες, που είδαν την τύχη να τους γυρνά την πλάτη στο 86΄ (κεφαλιά του Μπαράλες στο δοκάρι), έμειναν στο βαθμό του Αγρινίου.

Κίτρινες κάρτες: Κανελλόπουλος, Σανταφέ - Σβαμπ, Μιχαηλίδης

Κόκκινες κάρτες: -

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα (66' Γκαρσία), Άλβαρεζ (81' Τασουλής), Ατιένζα, Καστάνιο, Βαλιέντε, Κανελλόπουλος (66' Σανταφέ), Κρέσπι, Σίτο (66' Γκόμεζ), Καπίγια (82' Μπενίτο), Μπαράλες.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (52' Ροντρίγκο), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ (72' Εσίτι), Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Μουργκ (79' Ζίβκοβιτς), Μιτρίτσα (78' Αουγκούστο), Σφιντέρσκι (78' Άκπομ).



 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: