Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας 3-0

Μία νίκη που τον καθιστά ακλόνητο φαβορί για να βρεθεί στους ομίλους του Europa League πέτυχε το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός, στον πρώτο του αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησαν με το ευρύ 3-0 των Σλοβάκων στο «Καραϊσκάκη», κι έτσι μόνο αν... αυτοκτονήσουν στον αγώνα ρεβάνς θα χάσουν το πολυπόθητο εισιτήριο.

Ο Μαντί Καμαρά (37') και (ο κορυφαίος του γηπέδου) Παπ Αμπού Σισέ (52'), σημείωσαν τα δύο πρώτα γκολ των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι κατά διαστήματα έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο κι έφτασαν και σε τρίτο τέρμα στο 68’, μετά το αυτογκόλ του Μπόζικοφ.

Ντεμπούτο με τους πρωταθλητές Ελλάδας έκανε ο Βατσλίκ, που ξεκίνησε βασικός και ο Ονιεκούρου, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 74ο λεπτό.

Κίτρινες: Βαλμπουενά – Μπόζικοφ, Κάσια

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ (74’ λ.τρ. Μάρκοβιτς), Παπασταθόπουλος, Λαλά, Μαντί Καμαρά (80’ Κουντέ), Εμβιλά, Μασούρας (87’ Βρουσάι), Αγκιμπού Καμαρά (80’ Μπουχαλάκης), Βαλμπουενά (74’ Ονιεκούρου), Ελ Αραμπί.

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (Βλάντιμιρ Βάις): Τσόβαν, Κάσια, Ντε Καμπς, Βάις, Ιμπραχίμ Ραμπιού (67’ Χέντι), Ζμραλ, Αμπένα, Κανκάβα, Πάουτσεκ (67’ Στρέλεκ), Μπόζικοφ, Τσάβριτς.




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: