Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ στον Άλιμο

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι το μεσημέρι της Παρασκευής άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ στον Άλιμο, έξω από το σπίτι του, στην οδό Άννινου.
Ο δημοσιογράφος δέχθηκε τουλάχιστον έξι πυροβολισμούς, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν 17 κάλυκες. 

 Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ένα άτομο που επέβαινε σε μηχανάκι τύπου Beverly προσήχθη για τη δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη, επειδή το όχημά του έμοιαζε με εκείνο των εκτελεστών, ωστόσο τελικά διαπιστώθηκε πως δεν σχετίζεται με την υπόθεση και αφέθηκε ελεύθερο. 

 Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση έγινε από δύο άτομα που επέβαιναν σε σκούτερ. 

 Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας καθώς και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί προκειμένου να ερευνηθεί ο χώρος. 

 Δείτε φωτογραφία-ντοκουμέντο που τράβηξε κάτοικος της περιοχής λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ ο οποίος φαίνεται νεκρός πεσμένος μπρούμυτα πάνω στο πεζοδρόμιο πέντε μέτρα από το αυτοκίνητό του.


Κάτοικοι της περιοχής πάντως, μιλώντας στην κάμερα του zougla.gr αναφέρουν πως παρόλο που ήταν στα σπίτια τους στην ίδια γειτονιά όπου συνέβη η δολοφονία, δεν άκουσαν ήχο έντασης που να παραπέμπει σε πυροβολισμό.


 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: