Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Ιβάν Σαββίδης για τα 95α γενέθλια του ΠΑΟΚ: «Θα γράψουμε αρκετές ακόμα ένδοξες σελίδες»

Ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε ότι είναι ευτυχισμένος που αποτελεί μέλος της «ασπρόμαυρης οικογένειας», αναφέρθηκε στις δοκιμασίες αλλά και στις αξίες που παρέμειναν ίδιες, ενώ μίλησε για την τάση για δικαιοσύνη και τη διάθεση για νίκη που διατήρησε η οικογένεια του ΠΑΟΚ στην ψυχή της 
Ο ΠΑΟΚ έγινε 95 ετών και η οικογένεια του Δικεφάλου γιορτάζει 95 χρόνια ένδοξης ιστορίας. Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για τα γενέθλια της αγαπημένης του ομάδας κάνοντας την ευχή τα επόμενα γενέθλια του συλλόγου να εορταστούν στο σπίτι της ομάδας στην Τούμπα παρουσία κόσμου υπό κανονικές συνθήκες.

Ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε ότι είναι ευτυχισμένος που αποτελεί μέλος της «ασπρόμαυρης οικογένειας», αναφέρθηκε στις δοκιμασίες αλλά και στις αξίες που παρέμειναν ίδιες, ενώ μίλησε για την τάση για δικαιοσύνη και τη διάθεση για νίκη που διατήρησε η οικογένεια του ΠΑΟΚ στην ψυχή της. Μάλιστα αναφερθείς στο μέλλον του ΠΑΟΚ εξέφρασε τη σιγουριά για «αρκετές ακόμα ένδοξες σελίδες στα χρονικά του μυθικού μας Συλλόγου».

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη έχει ως εξής:

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για όλους όσους φέρουν στις καρδιές τους την αγάπη για τον ΠΑΟΚ.

95 χρόνια αξιοπρέπειας, ανεξαρτησίας, τιμής και περηφάνιας!

Εμείς περάσαμε πολλές δοκιμασίες, σφυρηλατήσαμε το χαρακτήρα μας, γίναμε πιο έμπειροι και σοφοί, αλλά διατηρήσαμε στις ψυχές μας την τάση για την δικαιοσύνη και την διάθεση για τη νίκη.

Χρόνια πολλά ΠΑΟΚ!

Χρόνια πολλά στη μεγάλη ασπρόμαυρη οικογένεια! Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέρος της.

Είμαι σίγουρος ότι με την ευλογία του Θεού εμείς θα γράψουμε αρκετές ακόμα ένδοξες σελίδες στα χρονικά του μυθικού μας Συλλόγου.

Ελπίζω ότι τα επόμενα γενέθλια του ΠΑΟΚ θα τα γιορτάσουμε όλοι μαζί στο κοινό μας σπίτι, στη φιλόξενη Τούμπα!

Πάντα δίπλα σας,

Ιβάν Σαββίδης






 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: