Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

9 Πράγματα που δεν πρέπει να πεις σε μια γυναίκα!

Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν πρέπει να πεις σε μια γυναίκα ή έστω να πρέπει να αλλάξεις λίγο το τρόπο που θες να εκφράσεις κάτι. Σίγουρα έχεις έρθει αντιμέτωπος με τον ίδιο σου τον εαυτό πολλές φορές για κάτι που είπες και δεν άρεσε σε μια γυναίκα. Να είχες καλή πρόθεση αλλά το αποτέλεσμα να σε αδίκησε. Οι γυναίκες σκέφτονται πολύ διαφορετικά και είναι και πιο αναλυτικές.

Μπορεί ακόμη να θες να φτιάξεις τον τρόπο που επικοινωνείς με τις γυναίκες ή και στη σχέση σου. Το καλύτερο είναι να είσαι απλός και ειλικρινής χωρίς να λες περιττά λόγια. Δε σημαίνει ότι αυτό είναι απόλυτο, δε φταις πάντα εσύ, εννοείται υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Ωστόσο, είναι κάποιες τυπικές φράσεις ή λόγια στην παρακάτω λίστα που οι άντρες συνηθίζουν να λένε και δεν αρέσουν καθόλου στην πλειοψηφία των γυναικών.

9 Πράγματα που δεν αρέσει στις γυναίκες να ακούν! 

1. Δεν είσαι σαν τις άλλες γυναίκες!

Πως να κάνεις σωστά κομπλιμέντα σε μια γυναίκα

Αρχικά ακούγεται κολακευτικό αλλά στην ουσία αυτό που θα πεις είναι ότι συγκριτικά με τις άλλες κοπέλες, εσύ είσαι καλύτερη. Μην τη συγκρίνεις δεν είναι ωραίο. Επίσης, σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να υποβαθμίζεις τις άλλες γυναίκες γενικώς για κανένα λόγο, θα προσβληθεί και η ίδια. Πιο άπλα είναι καλύτερα να της πεις ότι δεν έχεις γνωρίσει καμία γυναίκα σαν αυτή, στη ζωή σου.

2. Μη λες ότι είσαι φεμινιστής!

Δεν χρειάζεται να πεις σε μια γυναίκα ότι είσαι φεμινιστής

Δε χρειάζεται να λες ότι είσαι φεμινιστής, αυτό είναι κάτι που φαίνεται από τη στάση και τη συμπεριφορά σου προς το γυναικείο φύλο, με τον σεβασμό και την εκτίμηση που δείχνεις. Οι γυναίκες ξέρουν πραγματικά ποιοι άντρες είναι φεμινιστές, και σίγουρα δεν είναι αυτοί που θέλουν να το φωνάζουν γιατί το μυαλό τους πάει περισσότερο στο ότι κάτι άλλο αποζητάς με αυτή τη στάση.

3. Μη λες συνεχώς σε μια γυναίκα να χαμογελά!

Κάνε την γυναίκα σου να χαμογελάσει παρά να το ζητάς

Σίγουρα δεν το κάνεις για κακό και δεν είναι και κακό. Απλώς οι γυναίκες δε θέλουν να νιώσουν ότι έχουν το ρόλο για να σου φτιάχνουν τη διάθεση ή να σου φτιάχνουν τη μέρα. Αν θες να χαμογελάσει κάνε κάτι να το προκαλέσεις και όχι να το ζητάς.

4. Είσαι η πιο όμορφη από όλες τις φίλες σου!

Μην συγκρίνεις μια κοπέλα με άλλες

Πάλι, είναι ένα κομπλιμέντο που εξωτερικά ακούγεται αρκετά όμορφο. Ισχύει και πάλι το ίδιο όπως πιο πάνω. Δε χρειάζεται να υποβαθμίσεις άλλες γυναίκες για να κάνεις κομπλιμέντο και να πεις κάτι όμορφο σε μια γυναίκα. Αυτός ο τρόπος είναι πάντα μια κακή επιλογή. Εναλλακτικά πες της, ότι είναι η πιο όμορφη που έχεις γνωρίσει ποτέ στη ζωή σου και όχι συγκριτικά, κυρίως με τις φίλες της.

5. Δεν ήξερα ότι είσαι τόσο έξυπνη!

Πως να την θαυμάσεις χωρίς να την υποτιμήσεις

Ίσως, να θες να δείξεις τον θαυμασμό σου για κάτι που έκανε. Όμως είναι γυναίκα και θα σκεφτεί και λίγο παρακάτω. Δηλαδή αν εξ αρχής δεν τη θεωρούσες τόσο έξυπνη, τότε γιατί είσαι μαζί της? Επίσης, ενδιαφέρεσαι μόνο για την εμφάνιση της και δε δίνεις σημασία στο τι είναι πραγματικά? Είναι σημαντικό για κάθε γυναίκα να ξέρει ότι βλέπεις πίσω από την εμφάνιση της γι αυτό που είναι.

6. Αυτό είναι πολύ καλό, για μια γυναίκα!

Τα σεξιστικά σχόλια δεν αρέσουν στις γυναίκες

Κυρίως στην εποχή μας αυτό θα το εκλάβει ως σεξιστικό. Σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον αυτό είναι πολύ συχνό φαινόμενο, όπως και σε χώρους με αθλήματα, οι γυναίκες δέχονται τέτοια σχόλια. Και ναι, νιώθουν προσβολή. Δε σημαίνει ότι όντως την υποτιμάς αλλά έχε το στο μυαλό σου ότι μόνο σαν κομπλιμέντο δε θα ακουστεί.

7. Όλες οι πρώην κοπέλες μου, ήταν τρελές!

Μην το παίζεις αθώος σε μια γυναίκα για τις προηγούμενες σου σχέσεις

Αυτό πολύ απλά έχει μια μετάφραση στο μυαλό μιας γυναίκας: Έχω απατήσει, είπα πολλά ψέματα και όταν πρέπει να αντιμετωπίσω μια κατάσταση απλά υποδύομαι ότι είναι παρανοϊκές. Οι γυναίκες είναι αρκετά έξυπνες και καχύποπτες από τη φύση τους και γενικότερα δεν είναι πολύ λογικό να πεις ότι είχαν πάντα το φταίξιμο οι πρώην σου, θα της δώσεις το δικαίωμα να σε αμφισβητήσει.

8. Πως είσαι ακόμη ελεύθερη!

Τι να μην πεις όταν φλερτάρεις μια γυναίκα

Είναι μια ερώτηση που πολλοί άντρες την κάνουν. Μάντεψε.  Αυτή ερώτηση δεν αρέσει στις γυναίκες. Αυτό σε μια γυναίκα ακούγεται ότι θεωρείς ότι θα έπρεπε να έχει κάποιον, και αν δεν έχει μάλλον κάτι φταίει. Από την άλλη σίγουρα ένας άντρας που κάνει τέτοια ερώτηση είναι γιατί θέλει να θίξει το πόσο όμορφη είναι και πως και ακόμη είναι ελεύθερη. Μια γυναίκα, που ξέρει ότι είναι όμορφη, έξυπνη και έχει αυτοπεποίθηση τότε ο λόγος είναι απλός. Απλά έτυχε και είναι και πολύ εντάξει με αυτό.

9. Μην πεις σε μια γυναίκα ότι δεν πρέπει να βρίζει και να καπνίζει!

μην πεις σε μια γυναίκα να μην καπνίζει επειδή είναι γυναίκα

Ακόμη και αν δεν έχεις συνηθίσει να ακούς μια γυναίκα να βρίζει το να λες σε μια γυναίκα ότι δεν είναι ελκυστικό ότι έβρισε ή ότι καπνίζει ή το ότι θα πιει και ενδεχομένως για τους άντρες είναι κατανοητό και δεν ενοχλεί,  δεν ακούγεται καλό στα αυτιά της. Σίγουρα όλα τα παραπάνω είναι θέματα ηθικής και δεν έχει να κάνει με το φύλο. Είναι κι αυτή άνθρωπος σαν εσένα και αν τη νοιάζεσαι μη θίξεις το γεγονός ότι επειδή είναι γυναίκα γι αυτό, δεν πρέπει.





 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: