Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Ομόνοια - ΠΑΟΚ 2-1

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 στην Κύπρο από την Ομόνοια και σε συνδυασμό με τη νίκη της Αϊντχόφεν επί της Γρανάδα έμεινε εκτός συνέχειας του Europa League.
Οι Κύπριοι προηγήθηκαν στο 9’ με τον Κακουλή και ο «Δικέφαλος» ισοφάρισε στο 39’ με τον Τζόλη. Την πρώτη νίκη της Ομόνοιας στους ομίλους χάρισε στο 84’ με πέναλτι ο Γκόμεθ. 

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε χωρίς ομαδικό πνεύμα, αναλώθηκε παρά την συντριπτική του υπεροχή σε παιχνίδι φλυαρίας και γνώρισε μια ήττα εκτός προγράμματος αφού για δεύτερη φορά δεν κατάφερε να νικήσει την κυπριακή ομάδα η οποία κέρδισε όλους τους βαθμούς της στο Ε όμιλο στα δυο παιχνίδια της με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Γκολ: 9' Κακουλής (Ομόνοια), 39' Τζόλης (ΠΑΟΚ), 84' πεν. Ζ. Γκόμεθ (Ομόνοια)

Κίτρινες κάρτες: Σένε - Ελ Καντουρί, Κρέσπο, Α. Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης

Κόκκινες κάρτες: -

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Κούσουλος (59' Ζ. Γκόμεθ), Χούμποκαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Κίκο (59' Λέζιακς), Λοΐζου (85' Ασαντέ), Κακουλής (21' Σεχού), Τζιωνής, Β. Γκόμεθ, Σένε (59' Ντουρίς).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ουαγκέ (46' Γιαννούλης), Κρέσπο, Βαρέλα, Τσιγγάρας (79' Μπίσεσβαρ), Σβαμπ (46' Μουργκ), Ελ Καντουρί, Τζόλης, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι.





 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: