Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

2.606 θάνατοι από την αρχή της πανδημίας στην Ελλάδα

Με την καταγραφή 89 ακόμη θανάτων σήμερα, ο συνολικός αριθμός των θανάτων της πανδημίας στην Ελλάδα έφτασε τους 2606 
 Δεν λένε να μειωθούν τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, ενώ σε τρομακτικά υψηλό αριθμό παραμένουν οι θάνατοι από Covid-19 και οι διασωληνωμένοι στη χώρα μας. 

Για μία ακόμη μέρα τα κρούσματα ξεπερνούν τις 2.000 ενώ νέο αρνητικό ρεκόρ καταγράφηκε στον αριθμό των διασωληνωμένων με κορονοϊό στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 02/12 ανακοινώθηκε από τον ΕΟΔΥ, πως οι διασωληνωμένοι σε Covid ΜΕΘ ανέρχονται σε 613.

Η διάμεση ηλικία των διασωληνωμένων ασθενών είναι τα 65 έτη. Εξ αυτών, οι 175 (28,5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 76,2% των διασωληνωμένων έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

Ακόμη, σήμερα ανακοινώθηκαν 2.186 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, εκ των οποίων τα 28 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 109.655, εκ των οποίων το 52,9% είναι άνδρες.

Από τα συνολικά κρούσματα, τα 4.949 (4,5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 29.023 (26,5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ακόμη, καταγράφηκαν 89 νέοι θάνατοι, με τον συνολικό αριθμό τους να ανέρχεται στους 2.606. Από τους ασθενείς που κατέληξαν, οι 1055 (40,5%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 80 έτη και το 96,6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Σημειώνεται τέλος, πως 611 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.





 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: