Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Πόρτο - Ολυμπιακός 2-0

Ο Ολυμπιακός πάλεψε στο «Ντραγκάο» απέναντι στην Πόρτο, είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, ωστόσο εν τέλει έφυγε με άδεια τα χέρια από το «άντρο» των «δράκων», καθώς ηττήθηκε με 2-0 από τους Πορτογάλους, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.
Τα γκολ που έκριναν το παιχνίδι και χάρισαν στο συγκρότημα του Κονσεϊσάο την πρώτη του νίκη στην εφετινή διοργάνωση τα πέτυχαν ο Φάμπιο Βιέιρα (11') και Σ. Ολιβέιρα (85'). 

 Η ομάδα του Μαρτίνς είχε πάρα πολύ καλή παρουσία στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, πίεσε τους γηπεδούχους, ωστόσο μετά από δικό της λάθος βρέθηκε πίσω στο σκορ, βλέποντας στη συνέχεια τους Πορτογάλους να σφραγίζουν τη νίκη λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, ενώ είχε κυριαρχήσει στα πρώτα 25 λεπτά του β' μέρους. 

 Την επόμενη εβδομάδα οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενηθούν στο Μάντσεστερ από τη Σίτι, η οποία έκανε υγιεινό περίπατο στο «Βελοντρόμ», επικρατώντας με το επιβλητικό 3-0 της Μαρσέιγ. 

Πρώτοι στον όμιλο είναι φυσικά οι πολίτες με 6 βαθμούς, οι Πειραιώτες ισοβαθμούν με την Πόρτο στη δεύτερη θέση, έχοντας από τρεις πόντους, με τη Μαρσέιγ να είναι ουραγός στο γκρουπ, με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς. 


 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: