Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ 1-2

Σε εφιάλτη μετατράπηκε το όνειρο του ΠΑΟΚ να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League.
Ο «δικέφαλος» του Βορρά, μετά τη Ρωσία ηττήθηκε το βράδυ της Τετάρτης με 2-1 από την Κράσνονταρ και στην -κεκλεισμένων των θυρών, λόγω κορωνοϊού- Τούμπα, κι έτσι απέτυχε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο που οδηγεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 

 Oι «ασπρόμαυροι» δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που είχαν για να ανοίξουν το σκορ και είδαν τους αντιπάλους τους κόντρα στη ροή του αγώνα να παίρνουν το προβάδισμα με αυτογκόλ του Μιχαηλίδη στο 73'. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ελ Καντουρί ισοφάρισε και αναπτέρωσε τις ελπίδες της ελληνικής ομάδας, ωστόσο ο Καμπελά ένα λεπτό αργότερα έβαλε «ταφόπλακα» στο όνειρο του ΠΑΟΚ για την είσοδο στους ομίλους του Champions League. Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο «δικέφαλος» του Βορρά θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στους ομίλους του Europa League. 

Στον αντίποδα οι Ρώσοι πανηγύρισαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την είσοδο στους ομίλους της πρώτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης. 

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: