Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Ατρόμητος - ΑΕΚ 1-0

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε την Κυριακή η ΑΕΚ, καθώς τρία 24ωρα μετά την παλικαρίσια νίκη-πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ στο Europa League, έχασε με 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 4η αγωνιστική της Super League.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε με κεφαλιά ο Γούτας στο 24ο λεπτό. 

Στο 39ο λεπτό η «Ένωση», η οποία στο 15ο λεπτό έχασε λόγω τραυματισμού τον Λιβάι Γκαρσία (αντικαταστάθηκε από τον Κρίστισιτς) έμεινε με 10 παίκτες στο παιχνίδι, λόγω της αποβολής του Μάνταλου. 

 Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στo πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Κάναντι, φτάνοντας τους πέντε βαθμούς, την ώρα που οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν στους έξι, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι.  
Κίτρινες: Σάλομον, Γούτας - Λόπες, Κρίστισιτς Κόκκινες: 39΄ Μάνταλος 

 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Νάτσος, Κιβρακίδης, Χαρίσης (80΄ Ούμπιδες), Σάλομον (46΄ Μπουσουλάτζιτς), Ενσικουλού, Κωτσόπουλος (82΄ Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος (66΄ Γιακουμάκης) 

 ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι (66΄ Κνιτ), Λόπες (90΄+3 Σαμπανάτζοβιτς), Σιμόες (66΄ Ολιβέιρα), Σάκχοφ, Μάνταλος, Γκαρσία (15΄ λ.τρ. Κρίστισιτς), Λιβάγια, Ανσαριφάρντ 

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: