Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ 1-0

Ιδανική πρεμιέρα στη φετινή Super League έκανε ο Απόλλων Σμύρνης. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία ως γνωστόν είχε πάρει να ξεκινήσει πιο αργά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, νίκησε την Κυριακή 1-0 την ΑΕΛ χάρη σε πέναλτι του Φατιόν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Ο αγώνας ήταν εξαιρετικός και είχε 4 δοκάρια (δύο για κάθε ομάδα) και τον Κωνσταντίνο Κότσαρη να κάνει δύο σπουδαίες επεμβάσεις σε ισάριθμα σουτ του Φιλίπ στο δεύτερο μέρος. 

 Στον αντίποδα χωρίς νίκη παρέμεινε η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, η οποία μετά από τα τρία πρώτα ματς που έχει δώσει μετρά δύο ήττες και μία ισοπαλία. 

Η ΑΕΛ άγγιξε το γκολ στο 14΄ με τον Τρούγιτς να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Κότσαρη στην πρώτη κλασική ευκαιρία του αγώνα. 

 Οι γηπεδούχοι, που προχώρησαν σε αναγκαστική αλλαγή στο 32΄ μετά τον τραυματισμό του Ράιλι (η πρώτη διάγνωση του ιατρικού τιμ κάνει λόγο για ρήξη χιαστού), «ισοφάρισαν» τα δοκάρια στο 35΄ με το σουτ του Μπεντινέλι να σταματά στην αριστερή δοκό του Νάγκι και στο «ριμπάουντ» ο Τσιλούλης αστόχησε από πολύ κοντά! 

 Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας πλησίασε στο γκολ στο 64΄ με τον Νάγκιτς να αντιδρά σωστά σε κεφαλιά του Ντομίνγκες και να κρατά ανέπαφη την εστία του. 

Ακολούθησε η μεγάλη απόκρουση του Κότσαρη στο δυνατό σουτ του Φιλίπ στο 73΄, ενώ δύο λεπτά μετά η ΑΕΛ είχε και δεύτερο δοκάρι μετά το σουτ του Ντουρμισάι από την εξαιρετική ασίστ του Πλατέλλα. 

Νέο δοκάρι στο ματς, αυτή την φορά για την «ελαφρά ταξιαρχία» στο 76΄ και πάλι με τον Μπεντινέλι το σουτ του οποίου βρήκε στη ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού κι έφυγε άουτ. 

Τέσσερα λεπτά μετά ο Κότσαρης έκανε νέα σπουδαία επέμβαση σε κόρνερ μετά το σουτ του Φιλίπ. 

 Το ματς κρίθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με το πέναλτι που κέρδισε ο Απόλλων Σμύρνης σε χέρι του Μαϊδανού (δόθηκε αφού ο Μανούχος συμβουλεύτηκε το VAR) και το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Φατιόν. 

 Κίτρινες: Φατιόν, Φερνάντεζ - Σετσέροβιτς, Φιλίπ, Μαϊδανός, Ντουρμισάι 

 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Κότσαρης. Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης (71΄ Τσαμπούρης), Σλίβκα, Ράιλι (32΄ Τσιλούλης), Φατιόν, Μπεντινέλι, Φερνάντεζ (77΄ Μουνιέ), Ντάουντα (77΄ Ιωαννίδης) 

 ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος, Ηλιάδης, Μουζέκ, Φιλίπ (83΄ Μαϊδανός), Σετσέροβιτς (65΄ Αλί Γκαζάλ), Σπαρβ, Τρούγιτς (65΄ Πινακάς), Μιλοσάβλιεβιτς (53΄ Πλατέλλας), Τ'ορζε (83΄ Ζαχαράκης), Ντουρμισάι 

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: