Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

ΝΒΑ: Κι επίσημα MVP για δεύτερη σερί σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Πολυτιμότερος παίκτης του NBA για την σεζόν 2019/20 αναδείχθηκε και τυπικά το βράδυ της Παρασκευής (18/9), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, κερδίζοντας το βραβείο του MVP για δεύτερη σερί χρονιά, όπως ανακοίνωσε η Λίγκα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του εξαιρετικά έγκυρου δημοσιογράφου του ESPN, Άντριαν Βοϊναρόφσκι.
Μάλιστα, αυτό συνέβη με συντριπτική διαφορά, με τον «Greek Freak» να αφήνει πόλυ πίσω του τον ΛεΜπρον Τζέιμς και τον Τζέιμς Χάρντεν, που κατέλαβαν τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα στη σχετική ψηφοφορία. 

 Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς έγινε o 12ος παίκτης στην ιστορία του αθλήματος που έκανε το «Back to back» στους τίτλους του MVP, αλλά μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του NBA, μετά τους Μάικλ Τζόρνταν (1988) και Χακίμ Ολάζουον (1994) που κατέκτησε την ίδια σεζόν το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, αλλά και του κορυφαίου αμυντικού, με την ψηφοφορία να έχει ολοκληρωθεί πριν την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος στη «φούσκα» του Ορλάντο. 

 Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: