Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

5 ατάκες που δεν πρέπει ποτέ να του πεις στο κρεβάτι

Βασικός κανόνας για μια υγιή σεξουαλική ζωή είναι να εκφραζεστε ελεύθερα, να απολαμβάνετε τη κάθε στιγμή και να νιώθετε άνετα και χαλαρά.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ξεστομίζουμε όποια ατάκα θέλουμε χωρίς καμιά δεύτερη σκέψη γιατί δεν είναι καθόλου απίθανο να "ξενερώσει" ο σύντροφός μας.

Και δυστυχώς πολλές γυναίκες έχουν την κακή συνήθεια να μην σκέφτονται τί αντίκτυπο έχουν στην ανδρική ψυχολογία κάποιες ατάκες που λένε στον σύντροφό τους λίγο πριν ή κατά τη διάρκεια του σεξ.
Το joytv.gr συγκέντρωσε 5 από τις πιο συνηθισμένες τέτοιες ατάκες που λένε οι γυναίκες στο κρεβάτι και ξενερώνουν τους άντρες.

«Το νου σου στα σεντόνια, το πρωί τα άλλαξα». Τη νοικοκυροσύνη σου τη λατρεύει. Του θυμίζεις τη μάνα του. Σε καμία περίπτωση όμως δεν τη θέλει εμπόδιο στο πάθος του. Φρόντιζε να αλλάζεις σεντόνια μετά το σεξ ή τέλος πάντων παρ’ το απόφαση πως αν λερωθούν και λίγο δεν πάνε κατ’ ευθείαν στα άπλυτα.

«Δεν το επισπεύδουμε λίγο γιατί το κουράσαμε;». Ο άντρας θέλει να αισθάνεται ότι έχει τον έλεγχο στην ταχύτητα με την οποία γίνονται τα πράγματα. Ακόμα κι αν μια τέτοια ατάκα βγει από μέσα σου σαν ένδειξη ότι ανυπομονείς και τον θέλεις πολύ, αυτός θα την εκλάβει σαν υπόδειξη και θα κομπλάρει. Δεν θέλω να σε σοκάρω, αλλά οι περισσότερες γυναίκες ζητούν περισσότερα προκαταρτικά. Αν εσύ από τη μεριά σου θεωρείς ότι το πάει αργά στο κρεββάτι, πες του το - σε κάποια άλλη φάση της ημέρας όμως!

«Τι μυρίζει έτσι;». Η άποψη ότι η μυρωδιά του αντρικού ιδρώτα εμπεριέχει και λίγη γοητεία είναι γνωστή. Εξαρτάται βέβαια από το πόσο έντονη είναι… Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι ιδρώνει στο κρεβάτι για ‘σένα θα πρέπει να σε τιμά. Αν πάλι δεν αντέχεται η κατάσταση, πες του να αλλάξει αποσμητικό ή να κάνει μπάνιο συχνότερα από τρεις φορές την εβδομάδα…

«Τι θα φάμε μετά;» Πεινάς. Σε καταλαβαίνω. Κάνε λιγάκι υπομονή. Σκέψου πως με το σεξ ανοίγει ακόμα περισσότερο η όρεξη και μην αναφέρεις τίποτα για φαγητό μέχρι να τελειώσετε ό,τι είναι να κάνετε. Όχι τίποτ’ άλλο, μπορεί να σου πει ότι πεινάει κι αυτός και το σεξ να αναβληθεί επ’ αόριστον.

«Μ’ αγαπάς;». Μπορεί να σ’ αγαπάει – μπορεί και όχι. Δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν πρέπει επ’ ουδενί να ψάχνεις την επιβεβαίωση της αγάπης του πριν από το σεξ ή κατά τη διάρκεια αυτού. Το σεξ, να θυμάσαι, για να είναι καλό, πρέπει να συνοδεύεται από μια υποτυπώδη και ελαφριά δόση βιαιότητας η οποία βάζει για λίγο την αγάπη στην άκρη.


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: