Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Πώς να γίνετε η σύντροφος που ονειρεύεται στο κρεβάτι του!

Στο μυαλό του άντρα δεν μπορούμε να μπούμε αλλά γνωρίζουμε σίγουρα ένα τουλάχιστον πράγμα που τους περνά συνεχώς από το μυαλό. Το sεξ!
Σίγουρα δεν είναι το μόνο αλλά είναι ένα από τα βασικά. Οι άντρες δεν είναι τόσο συνηθισμένοι στο να σκέφτονται 1000 πράγματα ταυτόχρονα. Χρησιμοποίησε λοιπόν, αυτή του την… ανησυχία και φρόντισε να τον κάνεις να μην ησυχάζει με τίποτα!

Η σκέψη ότι η κοπέλα του σκέφτεται και αυτή 24 ώρες το 24ωρο το sεξ σίγουρα θα τον εξιτάρει και θα τον κάνει να θέλει να την ικανοποιεί. Πριν τον δεις, φαvτασιώσου με λεπτομέρειες τι θα ήθελες να κάνετε και θα δεις ότι όταν μπει σπίτι, θα έχεις τόση όρεξη για sεξ που θα εκπλαγεί ακόμα κι αυτός.

Εκείνος, έχει μάθει να κάνει sεξ με συγκεκριμένους τρόπους. Στις γυναίκες τα πράγματα διαφέρουν ακόμη περισσότερο. Μην τον αφήνεις στο έλεος της τύχης του.

Καθοδήγησέ τον με τρόπο και δείξε του τι σου αρέσει στο sεξ. Έτσι και οι δυο θα το απολαμβάνετε και εσύ στο τέλος του σεξ δεν θα νιώθεις σαν σκεύος ηδovής. Καλό θα είναι ειδικά τις πρώτες φορές που θα κάνετε sεξ να μην φοβηθείς να αναλάβεις τα ηνία! Δεν υπάρχει τίποτα πιο εpεθιστικό από μία γυναίκα που έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της.

Μίλα ελεύθερα και δοκίμασε μαζί του όλα όσα θέλεις και σου προτείνει- φυσικά μέχρι εκεί που μπορείς! Μην φοβάσαι να δοκιμάσεις νέα πράγματα και δοκίμασε αυτά που δεν σε θίγουν και σου αρέσουν. Όλα όσα φαντάζεσαι χωρίς να φοβάσαι τι θα σκεφτεί για σένα. Το πολύ πολύ να του μείνεις αξέχαστη!

Πάνω απ’ όλα όμως μην ντρέπεσαι για το σώμα σου μιας και κανείς μα κανείς δεν είναι τέλειος. Απόλαυσέ το, περιποιήσου το και μη φοβάσαι να κυκλοφορείς συχνά γυμvή μέσα στο σπίτι ή μόνο με τα εσώpoυχα σου. Αυτό θα εξάπτει πολύ την φαντασία του και θα είναι πάντα έτοιμος για δράση.









ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: