Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Πώς να φορέσετε το μαγιό σας με ιδιαίτερο στιλ!

Βρήκατε το ιδανικό μαγιό - αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και σέξι την ίδια στιγμή. Το επόμενο βήμα είναι να βρείτε πώς θα το συνδυάσετε στην παραλία. Για όσες, λοιπόν, από εσάς έχετε αποφασίσει να μην αρκεστείτε σε ένα απλό παρεό για τις εμφανίσεις σας στη θάλασσα, έχουμε μερικές - έξι για την ακρίβεια - στιλιστικές προτάσεις. Ιδού, λοιπόν τρόποι να κάνετε το μαγιό σας να δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό...

1. Συνδυάστε ένα σαρόνγκ
Για πιο ελαφριά κάλυψη στην παραλία ή την πισίνα, το σαρόνγκ (ή παρεό) είναι η τέλεια επιλογή. Ιδανικά φορέστε ένα που να ταιριάζει με το μαγιό σας ή, εναλλακτικά, προτιμήστε ένα πολύχρωμο σχέδιο.

2. Προσθέστε αλυσίδες σώματος
Ένας τρόπος για να κάνετε ακόμη και το πιο απλό μπικίνι να ξεχωρίσει είναι τα κοσμήματα, και συγκεκριμένα οι χρυσές αλυσίδες που δένουν στο σώμα. Επιλέξτε λεπτά, ντελικάτα κομμάτια που δεν θα αφήσουν περίεργες γραμμές καθώς μαυρίζετε. Στα συν, θα νιώσετε σίγουρα πιο σέξι με ένα τέτοιο αξεσουάρ.

3. Φορέστε ένα cool καπέλο
Δεν πρόκειται μόνο για ένα πρακτικό αξεσουάρ που θα σας προστατεύσει από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου, αλλά και για ένα στιλάτο συμπλήρωμα στο look της παραλίας. Είτε προτιμήσετε ένα σε στιλ Panama είτε κάτι πιο ιδιαίτερο, το καπέλο χαρίζει έξτρα γοητεία και θηλυκότητα.

4. Μαζέψτε τα μαλλιά σας με ένα φουλάρι
Ο αέρας στην παραλία είναι από τα πιο εκνευριστικά πράγματα που μπορεί να συμβούν, κυρίως γιατί μπερδεύει τα μαλλιά και τα κάνει γενικά χάλια. Αποφύγετε το... μπλέξιμο με ένα εμπριμέ φουλάρι που θα το δέσετε γύρω από το κεφάλι σας. Πρόκειται επίσης για μια εξαιρετική εναλλακτική σε περίπτωση που δεν σας αρέσουν τα καπέλα.

5. Τονίστε τη μέση σας με μια ζώνη
Μπορεί οι ζώνες να μην είναι το πρώτο αξεσουάρ που θα συνδυάζατε με ένα μαγιό, αλλά, πιστέψτε με, το look μπορεί να λειτουργήσει μια χαρά. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι ιδανικός σε περίπτωση που φοράτε ένα φόρεμα παραλίας σε ουδέτερους τόνους και θέλετε να του προσθέσετε κάτι έξτρα.

6. Φορέστε ένα ιδιαίτερο ζευγάρι γυαλιά ηλίου
Φυσικά και μπορείτε να φορέσετε τα κλασικά σας γυαλιά ηλίου και στην παραλία, αλλά θα πρότεινα να δοκιμάσετε ένα πιο ιδιαίτερο ζευγάρι, όπως το λευκό ρετρό σχέδιο που προτιμούν οι celebrities.
Από τη Βάνα Αντωνοπούλου





Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: