Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Όσο πιο συχνά φιλάει μια γυναίκα, τόσο πιο ευκολα χάνει βάρος λένε οι επιστήμονες!

Ποιος είπε ότι το να χάσεις κάποια κιλάκια απαιτεί σκληρές δίαιτες, γυμναστικές κι άλλες τέτοιες ανυπόφορες διαδικασίες; Εδώ μερικά φιλιά παραπάνω να δώσεις και πάνε οι θερμίδες που θα έκαιγες αν έκανες τζόκινγκ!
Μια μελέτη που έγινε επί του θέματος, κατέληξε στο ότι τα απλά, καθημερινά φιλιά καίνε μόλις 2 με 3 θερμίδες, ωστόσο τα πιο παθιασμένα κάνουν μεγαλύτερη δουλίτσα, φτάνοντας τις 5 έως και 26 θερμίδες το λεπτό!

Οκ, οι παραπάνω αριθμοί μπορεί να μη σου γεμίζουν το μάτι, αλλά αν τα βάλεις κάτω και κάνεις τη σύγκριση με άλλες δραστηριότητες, θα διαπιστώσεις ότι καλύτερα να φιλάς παρά να… περπατάς.


Πιο συγκεκριμένα, 30 λεπτά παθιασμένων φιλιών μπορούν να σε απαλλάξουν μέχρι κι από 180 θερμίδες, κάτι που αποδεικνύεται πιο αποτελεσματικό από 30 λεπτά περπατήματος ή πλυσίματος του αυτοκινήτου. Και πιστεύω δεν τίθεται καν θέμα σε τι από αυτά προτιμάς να περάσεις το χρόνο σου.

Βέβαια τα φιλιά δε βοηθούν μόνο στην απώλεια βάρους, αλλά κάνουν τα μαγικά τους και σε ό,τι αφορά την επιδερμίδα.
Σε κάθε ευκαιρία μας λένε ότι για να διατηρηθούμε σε φόρμα, πρέπει να γυμναζόμαστε τακτικά. Φαντάσου λοιπόν τι «γυμναστική» κάνεις στο πρόσωπό σου κάθε φορά που ανταλλάσεις φιλιά με το άλλο σου μισό, αφού πρέπει να ξεσηκωθούν 30 ολόκληροι μύες, οι οποίοι κρατούν τα μάγουλα σφιχτά και καλοσχηματισμένα. Τι φιλιά, τι crossfit δηλαδή…

Επίσης, αποτρέπουν την εμφάνιση ρυτίδων
Oκ μπορώ να πω πλέον ότι τα φιλιά αποτελούν το ελιξήριο της νεότητας. Όταν χρησιμοποιούμε τους μύες μας, αυτοί αυξάνουν τη ροή του αίματος και παράγουν κολλαγόνο στον ιστό του δέρματος, με το οποίο καταπολεμά φυσικά ο οργανισμός τα σημάδια γήρανσης. Μερικά φιλιά την ημέρα, τον πλαστικό τον κάνουν πέρα!


Όσο εσύ φιλιέσαι, το στόμα σου παράγει περισσότερο σάλιο, το οποίο αποτελεί έναν φυσικό τρόπο καθαρισμού των δοντιών, καθώς απομακρύνει τα βακτήρια, αποτρέποντας την εμφάνιση σοβαρών προβλημάτων. Ορισμένοι οδοντίατροι μάλιστα, πιστεύουν πως το σάλιο είναι ικανό να επιδιορθώσει μερικές μικρές ζημιές στα δόντια από μόνο του.

Με τούτα και μ’ εκείνα, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το φιλί είναι μεγάλος φίλος του σάμερ μπόντι (καλή ώρα), της αντιγήρανσης και της στοματικής υγιεινής. Δεν τα λες και λίγα!

Φιλάτε κορίτσια, γιατί χανόμαστε!





ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: