Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Τα αποτελέσματα στο Champions League

Η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου ήταν οι δύο τελευταίες ομάδες που σφράγισαν το εισιτήριο για το Final-8 του Champions League.
Οι Καταλανοί δεν άφησαν περιθώρια στη Νάπολι και, επικρατώντας στο «Καμπ Νου» με 3-1 των «παρτενοπέι», με τους οποίους αγωνίστηκε βασικός ο Κώστας Μανωλάς, σφράγισαν το εισιτήριο για τα προημιτελικά (1-1 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα).

Οι «μπλαουγκράνα» άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό με κεφαλιά του Λανγκλέ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ράκιτιτς, παίρνοντας το προβάδισμα απέναντι στους Ιταλούς, που είχαν δοκάρι μόλις στο 2' με τον Μέρτενς.

Στο 23' ο Μέσι έκανε το 2-0, καθώς μπήκε στην περιοχή και, αφού πέρασε δύο παίκτες της Νάπολι, σούταρε εκτός ισορροπίας προ του Μανωλά, παραβιάζοντας την εστία του Οσπίνα.

Επτά λεπτά αργότερα ο αστέρας της Μπάρτσα σκόραρε και πάλι, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε από το VAR για χέρι. Πάντως το 3-0 για τους Καταλανούς έγινε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Μέσι κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ του Σουάρες.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους οι «παρτενοπέι» μείωσαν σε 3-1, και αυτοί από την άσπρη βούλα, με τον Ινσίνιε.

Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη στο Μόναχο η Μπάγερν έκανε νέα επίδειξη ισχύος απέναντι στην Τσέλσι, της οποίας επικράτησε με το ευρύ 4-1. Έτσι οι Γερμανοί πήραν πανηγυρικά το εισιτήριο για το φάιναλ φορ με δύο νίκες κόντρα στους Άγγλους και συνολικό απολογισμό τερμάτων 7-1.

Οι Βαυαροί έκαναν το 1-0 με εύστοχο πέναλτι του Λεβαντόφσκι στο 10', ενώ στο 24' ο Πέρισιτς διπλασίασε τα τέρματά τους.

Στο 44' ο Έιμπραχαμ μείωσε σε 2-1 για την Τσέλσι, ωστόσο στο 76' ο Τολισό έδωσε εκ νέου «αέρα» δύο τερμάτων στο συγκρότημα του Φλικ, που διεύρυνε ακόμη περισσότερο το προβάδισμά του με κεφαλιά του Λεβαντόφσκι στο 84΄.

Μπαρτσελόνα-Νάπολι 3-1

Γκολ: 10' Λανγκλέ (Μπαρτσελόνα), 23' Μέσι (Μπαρτσελόνα), 45'+1' πεν. Σουάρες (Μπαρτσελόνα), 45'+5' Ινσίνιε (Νάπολι)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Ράκιτιτς, Σέρχι Ρομπέρτο, Ντε Γιόνγκ, Μέσι, Γκριεζμάν (84' Μόντσου), Σουάρες (90'+2' Φίρμπο)

Νάπολι: Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρουί (79' Ελμάς), Φαμπιάν, Ντέμε (46' Λομπότκα), Ζιελίνσκι (70' Λοσάνο), Καγιεχόν (70' Πολιτάνο), Μέρτενς, Ινσίνιε (79' Μίλικ)

Μπάγερν Μονάχου-Τσέλσι 4-1

Γκολ: 10' πεν. Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), 24' Πέρισιτς (Μπάγερν), 44' Έιμπραχαμ (Τσέλσι), 76' Τολισό (Μπάγερν), 84' Λεβαντόβσκι (Μπάγερν)

Μπάγερν (Φλικ): Νόιερ, Κίμιχ (71' Οντριοθόλα), Μπόατενγκ (64' Σούλε), Αλάμπα, Ντέιβις, Γκορέτσκα, Τιάγκο (71' Τολισό), Γκνάμπρι (81' Μαρτίνεθ), Μίλερ, Πέρισιτς (64' Κοουτίνιο), Λεβαντόφσκι.

Τσέλσι (Λάμπαρντ): Καμπαγιέρο, Τζέιμς, Κρίστενσεν, Ζουμά, Έμερσον, Μπάρκλεϊ, Καντέ, Κόβατσιτς, Χάντσον-Οντόι, Έιμπραχαμ (81' Ζιρού), Μάουντ




Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: