Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

SOS για έκτακτες καταστάσεις

Επειδή όσο προσεκτικές κι αν είμαστε ή όσα μέτρα κι αν παίρνουμε για να ξορκίσουμε… το κακό, μπορεί να μας συμβεί το απρόοπτο, σας δίνουμε μερικές απλούστατες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεμπερδεύετε με το πρόβλημα!
Έγκαυμα από τον ήλιο; Γιαούρτι ή ξίδι!
Αν παρά το γεγονός ότι έχετε λάβει τα μέτρα σας και χρησιμοποιείτε τακτικά το αντηλιακό σας, δεν αποφύγετε το κάψιμο, φροντίστε να προμηθευτείτε γιαούρτι ή και ξίδι παγωμένο στο ψυγείο που θα ψεκάσετε στο σημείο του εγκαύματος.

Η βαφή στα μαλλιά σας πήρε… προς το χαλκοπράσινο; Ασπιρίνες!
Στην περίπτωση που κάνετε μπάνιο σε πισίνα, και τα βαμμένα μαλλιά σας απέκτησαν χαλκοπράσινες ανταύγειες, διαλύστε δέκα ασπιρίνες σε ζεστό νερό και λούστε τα μαλλιά σας. Στη συνέχεια ξεπλύνετε τα με κρύο νερό.

Πανάδες; Το αντηλιακό είναι η λύση!
Υπάρχουν επιδερμίδες που έχουν τάση να δημιουργούν πανάδες. Ακόμη κι αν έχετε μαυρίσει, μην αλλάξετε το αντηλιακό σας γιατί οι πανάδες θα εμφανιστούν αμέσως μόλις το δέρμα σας μείνει απροστάτευτο.

Σπυράκια στο δέρμα; Καλέντουλα!
Αν η επιδερμίδα σας αντιδρά με σπυράκια στη ζέστη και τον ήλιο φροντίστε να την καθαρίζετε πολύ καλά με ένα ήπιο προϊόν ντεμακιγιάζ και φοράτε κρέμα με καταπραϋντικά συστατικά, όπως καλέντουλα.

Φουσκάλες στα πόδια; Προϊόν στάιλινγκ με σιλικόνη!
Καμαρώνετε για τα καινούργια σας σανδάλια που φορέσατε όλο χαρά για ένα ξέφρενο γλέντι στο νησί. Το κακό όμως είναι ότι προκάλεσαν φουσκάλες στα πόδια. Για να ανακουφιστείτε τρίψτε ελαφρά τα σημεία των ερεθισμών με ένα προϊόν στάλινγκ με σιλικόνη για τα μαλλιά!



Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: