Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Χουφτώματα και δαγκώματα μέσα σε μπαρ, εστιατόρια και σινεμά

Αν σε μια παρέα κάνουμε ένα kinky poll για το ποιο είναι το πιο extreme πράγμα που έχει κάνει κάποιος με τον παρτενέρ του, το μεγαλύτερο ποσοστό θ' απαντήσει πως είναι το outdoor sex. Πριν φτάσεις όμως στο σημείο του sex, έχεις ξεκινήσει τη διαδικασία σε κάποιο μαγαζί. Έτσι δεν είναι;
Σε εστιατόριο ήταν, σε bar ήταν, σε σινεμά ήταν, σε λεωφορείο ήταν, σημασία καμία δεν έχει. Κι εδώ που τα λέμε, άλλωστε, γιατί να έχει σημασία το πού θα σε αναστατώσει ο άλλος; Το θέμα είναι πώς θα το κάνει και ποιος είναι εκείνος που το κάνει.

Βραδινές ώρες, πρωινές ή μεσημεριανές, δεν παίζει κανένα ρόλο. Έτσι κι αλλιώς το sex δεν έχει ώρα. Μόνο ένταση. Απλά οι βραδινές ώρες ενδείκνυνται για τα πιο καυτά σκηνικά. Χαμηλά φώτα, μουσική που ανεβάζει τη διάθεση, αλκοόλ που αυξάνει τη λίμπιντο κι έναν παρτενέρ να σε γεμίζει βλέμματα πολλά υποσχόμενα.

Όταν φτάσει η στιγμή της επαφής, εκεί που τα αδιάκριτα βλέμματα πλέον έχουν σταματήσει να ασχολούνται με το ποιος κάνει τι και γιατί, ξεκινάνε χέρια να μπλέκονται, στόματα να ενώνονται και δαγκώματα να ξεκινούν απ' το λαιμό μέχρι οποιοσδήποτε άλλο σημείο του σώματος επιτρέψει ο παρτενέρ σου.

To δάγκωμα είναι από τα πιο βασικά ανάμεσα σε δυο αναστατωμένα κορμιά. Ανεβάζει τους παλμούς της καρδιάς και σε κάνει ν' αναρωτιέσαι σε ποια άλλα μέρη του σώματος μπορεί να σε δαγκώσει και να αναστενάξεις βαθιά. Όταν γίνεται δε και έξω με τον κόσμο πολλές φορές να σε παίρνει μάτι ενώ εσύ το μόνο που σκέφτεσαι είναι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει αναστολές και φραγμούς γιατί δε ντρέπεται να δείξει πόσο σε ποθεί μπροστά στους τρίτους. Κι αυτό είναι το καλύτερο αφροδισιακό.

Ωστόσο, αφού ξεκινάς με δαγκώματα και φασώματα, σειρά έχουν τα χουφτωματάκια. Που αρκετές φορές, αν έχεις φτάσει τον παρτενέρ σου στο «ταβάνι», μπορούν να γίνουν και χουφτωματάρες. Δε σ' ενοχλεί καθόλου που ο διπλανός σου πίνει την μπίρα του και βλέπει τα χέρια σου να χάνονται στα απόκρυφα του ανθρώπου με τον οποίο τόση ώρα, πέρα από ατάκες, ανταλλάζεις σάλια και καυτές σκηνές μέσα στο μυαλό σου. Θέλεις να σε «πάρει» εδώ και τώρα.

Η μουσική κουνάει το κορμί σου σε ρυθμούς κι εσύ την ώρα που χορεύεις βλέπεις τον παρτενέρ σου να σε θαυμάζει και να σε αποζητά με όλους τους σεξουαλικούς τρόπους.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει όταν είστε σ' ένα εστιατόριο και κάθεστε απέναντι. Τα βλέμματά σας γεμάτα ενοχή και καύλα συνοδεύονται από τα γνωστά παιχνίδια κάτω απ' το τραπέζι με τα πόδια. Ανάλαφρη κίνηση του κουτεπιέ στη γάμπα του παρτενέρ και ίσως, αν θέλεις να είσαι λίγο πιο πρόστυχος, το πόδι σου να κάνει βόλτες στην απέναντι καρέκλα στα χαμηλά σημεία του σώματος του.

Γενικά είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να παίζεις άγρια μέσα σ' ένα μαγαζί! Επειδή είσαι και δεν είσαι προσεκτικός με το τι κάνεις και με ποιον, είναι πολύ ερεθιστικό να χαμουρεύεσαι μέσα σ' ένα χώρο μπροστά σε τόσους αγνώστους που την επόμενη ημέρα ούτε τι χρώμα φούστα φορούσες δε θα θυμούνται. Δε λέμε να είσαι προκλητικός, αλλά να κάνεις παιχνίδι. Ανανεώνει τη σχέση σου και δίνει άλλον αέρα στη βραδιά σου και στην επόμενη μέρα σου αν είσαι single.

Άσε που μπορεί να εμπνεύσεις και κάποιον άλλον να κάνει τη κίνηση που τόσο καιρό θέλει. Σε βλέπει εσένα να χαμουρεύεσαι και να δαγκώνεσαι με το γκομενάκι σου και παίρνει απόφαση κι αυτός ο τρίτος να μιλήσει στο πρόσωπο που τόση ώρα έχει βάλει στόχο στην άκρη του bar αλλά φοβάται να κάνει κίνηση μήπως και φάει κανένα μεγαλοπρεπές Χ.

Αφού θα έχει τελειώσει η βραδιά θα νιώθεις πιο ποθητός από ποτέ. Και όχι μόνο το σεξ θα έχεις ευχαριστηθεί, αλλά και τα δαγκώματα που θα σου μείνουν αναμνηστικά από τη χθεσινοβραδινή έξοδο!
Επιμέλεια κειμένου Λάμδα Βήτα: Ελευθερία Παπασάββα.









ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: