Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-1

Φάνηκε πλέον ξεκάθαρα γιατί "κάποιοι" έστηναν επιτροπές για να αποπροσανατολίσουν τον οργανισμό του ΠΑΟΚ, γιατί γνωρίζαν ότι η μοναδική ομάδα που ήταν εμπόδιο στα σχέδια τους ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ο οποίος με μια απόλυτα πειστική εμφάνιση μέσα στο Καραισκάκης τους ξεγύμνωσε, μετά βέβαια και την απόφαση του CAS το οποίο έδινε πίσω τους κλεμένους 7 βαθμούς που με δόλιους τρόπους του αφαιρέσανε "κάποιοι".
Ο ΠΑΟΚ με πολλές απουσίες για ακόμη μια φορά στη σύνθεσή του μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, κράτησε την μπάλα περισσότερο στην κατοχή του στο πρώτο ημίωρο πιέζοντας ψηλά τους παίκτες του Ολυμπιακού που δεν μπορούσαν να κάνουν παιχνίδι. Εχασε ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκόρ και βλέποντας αυτόν τον ΠΑΟΚ καταλαβαίναν όλοι ποιος θα ήταν ο πρωταθλητής και φέτος αν δεν γινόταν όλα αυτά που γίνανε άδικα εις βάρος του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρώτο του κόρνερ στον αγώνα στο 55΄

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να βγάλει τις ευκαιρίες που ήθελε προς τους επιθετικούς του στην αντίπαλη εστία.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο ο «δικέφαλος» του Βορρά χτύπησε στο 90' με τον Μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά από σέντρα του Μαουρίσιο, κάνοντας το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ ήταν η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που θα μπορούσε να σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού και η μοναδική που το έκανε, μη επιτρέποντας έτσι την ομάδα του Πειραιά να επαναλάβει ότι έκανε πέρυσι ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το ντάμπλ και μάλιστα αήττητος.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε (62΄ Φορτούνης), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας (62΄ Μπρούνο), Βαλμπουενά (86΄ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (77΄ Χασάν).

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ίνγκασον (46΄ Μιχάι), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί (79΄ Εσίτι), Μπίσεσβαρ (72΄ Στοχ), Τζόλης (79΄ Λημνιός), Άκπομ (59΄ Σφιντέρσκι).




Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
Adbox 
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: