Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Η Kaley Cuoco μας λείπει ήδη πάρα πολύ...

Ελάχιστοι ξέρουν το κανονικό της όνομα. Η τεράστια επιτυχία που γνώρισε η σειρά Big Bang Theory έκανε διάσημους όλους τους πρωταγωνιστές, και τη κατά κόσμο Kaley Cuoco πλουσιότερη, αλλά και μία από τις πιο ποθητές γυναίκες στο πλανήτη.
Η πανέμορφη ηθοποιός στη προσωπική της ζωή, δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα της στη σειρά, όπου παίζει την σέξι ξανθιά, που μια ματιά της φτάνει για να προσπεράσει την ουρά σε ένα κλαμπ, που δνε πληρώνει ποτέ γιατί την κερνάνε στα μπαρ.

Είναι ένα απλό κορίτσι που απολαμβάνει την οικογενειακή της ζωή, έχει τρομερό χιούμορ, τσαλακώνεται συνέχεια στα social media, και θα τη δεις σπάνια με τα κοντά και εφαρμοστά ρούχα που την απολαύσαμε στη λατρεμένη σειρά.

Παραγωγοί του Hollywood φέρτε πίσω γρήγορα τη Penny...












Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

1 σχόλιο:

  1. Θέλετε να πουλήσετε τα νεφρά σας; ή Αναζητάτε την ευκαιρία να πουλήσετε τα νεφρά σας με χρήματα λόγω οικονομικής βλάβης και δεν ξέρετε τι να κάνετε, τότε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα σας προσφέρουμε καλό ποσό για τα νεφρά σας. Το όνομά μου είναι (Doctor Elvis Whyte) Είμαι Φρενολόγος στο νοσοκομείο μας και ειδικεύτηκα στην Χειρουργική των Νεφρών και ασχολούμαστε επίσης με την αγορά και τη μεταμόσχευση νεφρών με έναν ζωντανό αντίστοιχο δότη. Email επικοινωνίας: doctorelviswhyte@gmail.com ή whatsapp μας +2347083629144 για περισσότερες πληροφορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή