Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Για να μη σου χαλάσει η διάθεση στις διακοπές

Μικρές χρήσιμες συμβουλές για καλές διακοπές! Τσέκαρέ τις
Τα οικονομικά σου είναι χάλια και οι διακοπές φαντάζουν άπιαστο όνειρο; Είσαι από αυτούς που κατάφεραν να φύγουν αλλά μικρά απρόοπτα σου χαλούν τη διάθεση ή μήπως ο εθισμός σου στις νέες τεχνολογίες σου χαλά τις διακοπές; Σου δίνουμε μερικές συμβουλές για να περάσεις τέλεια κι αυτό το καλοκαίρι σε κάθε περίπτωση!

* Έμεινες στην πόλη; Ε και;
Αν τα οικονομικά σου δεν επιτρέπουν εξορμήσεις ή είσαι αναγκασμένη να δουλεύεις καλοκαιριάτικα μη τα βάφεις μαύρα! Η πόλη το καλοκαίρι είναι καταπληκτική, δίχως κίνηση και γρήγορους ρυθμούς. Όλα κυλούν χαλαρά και μπορείς κι εσύ να γίνεις για μια φορά τουρίστρια στο μέρος που ζεις. Χαμογέλασε πλατιά, ανέβασε τη διάθεσή σου και καλές καλοκαιρινές διακοπές στην πόλη!

* Κάτι σε τσίμπησε, κάηκες κτλ
Για να μη σου χαλάσει τίποτα τις καλοκαιρινές διακοπέ
ς μη ξεχνάς τα απαραίτητα. Από παυσίπονα και αντιπυρετικά, διότι το κρυολόγημα ή ο πονοκέφαλος χτυπούν και καλοκαίρι, μέχρι εντομοαπωθητικό και αντιηλιακό για να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις! Συγκέντρωσε όλα όσα πρέπει να δίνουν το «παρόν» στο φαρμακείο που θα πάρεις μαζί σου για να μη σου χαλάσει τίποτα τη διάθεση.

* Όλα πάνε στραβά
Ξέχνα το πρόγραμμα και τα σενάρια του μυαλού σου. Μην σχεδιάζεις τίποτα και μην έχεις μεγάλες προσδοκίες. Οι διακοπές δε θέλουν άγχος. Ακόμη κι αν όλα δεν πηγαίνουν όπως περίμενες προσπάθησε να προσαρμοστείς στις καταστάσεις και να περάσεις καλά. Άσε τσακωμούς και διαφωνίες κατά μέρος και μην αγχώνεσαι για τίποτα. It's summer time...

* Το μυαλό είναι στο ίντερνετ; Κακώς
Αν είσαι από τους εξαρτημένους με την τεχνολογία, φρόντισε στις διακοπές σου να αποσυνδεθείς... Κρύψε ρολόγια, φορητούς υπολογιστές και τάμπλετ και θυμήσου το συναίσθημα του να χάνεις το χρόνο και να απολαμβάνεις τις ομορφιές της φύσης. Κι αν το κινητό χτυπά ολιμερίς κι οληνυχτίς, κλείσε το για μερικές ωρίτσες και κάνε την αποτοξίνωση που σου ταιριάζει.





SHARE THIS

0 σχόλια: