Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Γιατί το σεξ δεν είναι ικανοποιητικό; Ιδού, η απορία!

Tο σεξ είναι μία από τις ωραιότερες απολαύσεις, αλλά να που μερικές φορές όχι μόνο δεν μας αφήνει με την αίσθηση της ικανοποίησης, αλλά μπορεί να είναι στα αλήθεια… καταστροφικό. Το θέμα είναι, αν είστε σε θέση να το παραδεχτείτε ή αν απλώς κάνετε τα στραβά μάτια και συμβιβάζεστε… Ποια είναι τελικά, τα βασικά σημεία ενός κακού σεξ;
Η αποχή δεν είναι καλή ιδέα, αλλά και το αίσθημα μετά από μία συνουσία που μας αφήνει με το αίσθημα του ανικανοποίητου ή ακόμη χειρότερα, με τα νεύρα σε οριακό σημείο, δεν είναι αυτό που ονειρευόμαστε. Δεν υπάρχει λόγος απογοήτευσης ούτε φυσικά φταίει αποκλειστικά και μόνο ο ένας από τους δύο. Όλα είναι θέμα χημείας και κυρίως διάθεσης για αλλαγές και βελτίωση.

1. Τα φιλιά: Μπορεί να μην είναι και ο έρωτας της ζωής σας και πιθανόν ούτε εσείς ο δικός του. Αλλά από την άλλη είστε εραστές. Και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ξεχνάμε μία σημαντική έκφραση που δεν είναι άλλη από τα φιλιά. Δεν είπαμε να γίνετε μελό, αλλά καθόλου φιλιά; Μεγάλο λάθος!

2. Ο φόβος του… ιεραποστολικού: Πολύ ωραία, είστε περιπετειώδεις, δημιουργικοί, τολμηροί και… δεν κάνετε ποτέ ιεραποστολικό! Εδώ υπάρχει πρόβλημα! Ναι μεν είναι κάπως… παραδοσιακό, αλλά από την άλλη, είναι και η καλύτερη στάση για πολλαπλούς οργασμούς, καθώς η επαφή των δύο σωμάτων βοηθάει στην κορύφωση που είναι και το ζητούμενο! Αξίζει! Κι επιπλέον, χρησιμοποιήστε την ιεραποστολική στάση ως… βάση και κάντε και τις τσαχπινιές σας.

3. Λίγο πιο… χαμηλά: Ακόμα ένα θέμα, μεγάλο, σοβαρό και άλυτο! Η αλήθεια είναι ότι πολλοί τείνουν να δικαιολογούν τον άντρα αφού ο κόλπος είναι κομματάκι πιο… μυστήριος από το πέος, αλλά τελικά, δεν υπάρχει απολύτως καμία δικαιολογία! Αν λοιπόν είστε ένα ζευγάρι που δεν μπορεί να απολαύσει το στοματικό σεξ, κόψτε το σεξ, γενικότερα! Δεν λέμε ότι δεν υπάρχουν άτομα τα οποία κάπως βαριούνται τα προκαταρκτικά, αλλά ούτε καν για… ζέσταμα;

4. Η ώρα της αλήθειας: Έχετε ένα θέμα, σχετικά με τη σεξουαλική σας σχέση και δεν το συζητάτε; Εμ τότε, είστε και άξιοι της μοίρας σας! Αν ας πούμε κάνει κινήσεις που δεν σας αρέσουν, αν δεν έχει ιδέα πώς να χειριστεί τη γλώσσα και τα χέρια του, δεν πρέπει με έναν απλό και ευγενικό τρόπο να του συζητήσετε; Δηλαδή, αν κατά τα άλλα περνάτε καλά μαζί, γιατί να καταδικάζεστε σε ένα μη ικανοποιητικό σεξ, επειδή φοβάστε ότι θα τον προσβάλετε; Ας το ξεκαθαρίσουμε: Το σεξ είναι σεξ, τα ταμπού και η διακριτικότητα πάνε περίπατο και τη θέση τους παίρνει η ειλικρίνεια και το… θάρρος! Αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία!
Aπό τη Νικολέτα Γιαννοπούλου





ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: