Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Δημιούργησε θεϊκές γάμπες

Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα θαύμα της φύσης και μάλιστα με έχει θεοποιηθεί από πολλούς γλύπτες και ζωγράφους. Πόσο μάλλον το γυναίκειο σώμα, που έχει γίνει σύμβολο του ωραίου και του κάλους.
Ένα από τα επίμαχα σημεία του γυναικείου σώματος είναι και οι γάμπες, που αν είναι καλοσχηματισμένες μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω στον ανδρικό πληθυσμό.

Τι μπορούμε να κάνουμε όμως για να δημιουργήσουμε όμορφες και θελκτικές γάμπες;

Τώρα που έρχεται η άνοιξη και μπορείτε να χαρείτε περισσότερο την φύση και τον καθαρό αέρα, βγείτε έξω και περπατήστε σε ένα σημείο, το οποίο έχει ανώμαλο έδαφος είτε σε οριζόντιο επίπεδο, είτε σε κάποιον λόφο. Περπατήστε για 20 λεπτά περίπου με ήρεμο ρυθμό.
Με αυτή την άσκηση, θα έχετε και τεράστια οφέλη στο καρδιαγγειακό σύστημα.

Μια παραλλαγή της παραπάνω άσκησης είναι να πάτε σε κάποια αμμουδερή παραλία και να περπατήσετε στην άκρη της θάλασσας για περίπου 15 λεπτά, μπορείτε να τρέξετε ελαφριά, αλλά μόνο με την προϋπόθεση ότι δεν έχετε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη και ιδιαιτέρως στη περιοχή της μέσης. Με τους κραδασμούς θα είναι ιδιαίτερα επίπονο μετά την άσκηση.

Τέλος μια άσκηση, που μπορείτε να κάνετε καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας είναι να μείνετε ξυπόλητη και να σηκώνεστε στις μύτες αργά, αρκεί να στηρίζεστε με τα χέρια σας από κάποια καρέκλα. Οι 15 επαναλήψεις είναι αρκετές καθημερινά για να αποκτήσετε τις γάμπες που επιθυμείτε.

Το τελευταίο που πρέπει να σας πούμε είναι ότι για να εμφανιστεί μια καλοσχηματισμένη γάμπα θα πρέπει να κάνετε και αερόβια άσκηση, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περπατάτε με έντονο ρυθμό για περίπου 20 λεπτά την ημέρα.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: