Ο Ολυμπιακός είναι τελικά η ομάδα που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν με 2-0 του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση, που διεξήχθη την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη» κι έτσι, ανατρέποντας το 3-2, με το οποίο είχαν ηττηθεί στην Τούμπα, πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης.
Ο Μασούρας άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μαρτίνς στο 65’, με τον Καμαρά να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 85’.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλη συμβολή στην πρόκριση του Ολυμπιακού είχε ο Ζοσέ Σα με τις σωτήριες επεμβάσεις του στο παιχνίδι. Mε 10 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η ομάδα του Φερέιρα, λόγω της αποβολής του Ελ Καντουρί στις καθυστερήσεις.
Κίτρινες: Μπουχαλάκης, Καμαρά - Εσίτι, Ίνγκασον, Ελ Καντουρί
Κόκκινες: 90'+3' Ελ Καντουρί (2η κίτρινη)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης (42' λ.τρ. Φορτούνης), Μασούρας (80' Καφού), Λοβέρα (46' Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (89' Χασάν).
ΠΑΟΚ (Α. Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος (73' Στοχ), Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Εσίτι (73' Μπίσεσβαρ), Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί, Λημνιός (62' Ροντρίγο), Τζόλης (62' Λάμπρου), 'Ακπομ (62' Σβιντέρσκι).
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!



ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ


0 σχόλια: