Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Αναβλήθηκε το Ξάνθη – Ατρόμητος λόγω κορονοϊού

Οριστική η απόφαση για υγειονομικούς λόγους μετά την αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή
Σε αναβολή, για λόγους προστασίας από τον κορονοϊό, οδηγήθηκε το παιχνίδι Ξάνθη-Ατρόμητος, που είχε επαναπρογραμματιστεί, για την Κυριακή (07/06, 18:45) στο γήπεδο των Πηγαδιών.

Αιτία της αναβολής στάθηκε η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, κάτι που είχε επισημάνει κι ο Ατρόμητος σε επιστολή που είχε στείλει προς τη Λίγκα το μεσημέρι της Πέμπτης (04/06). Θέτοντας ερωτήματα ως προς την ασφάλεια της αποστολής του, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την ακριτική ομάδα, που ήταν αρχικά προγραμματισμένος για το απόγευμα του Σαββάτου (06/06).

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ- ΜΠΕ η ομάδα του Περιστερίου ήθελε να έχει λεπτομερή και πλήρη εικόνα της κατάστασης στην Ξάνθη, ώστε να ληφθεί μια υπεύθυνη απόφαση, η οποία θα εγγυάται την ασφάλεια και την υγεία όλων των εμπλεκόμενων στον αγώνα.

Το βράδυ της Πέμπτης αποφασίστηκε να μεταφερθεί η ημερομηνία του αγώνα για την Κυριακή (07/06), ωστόσο σε νεότερο κύκλο συζητήσεων που έγιναν ανάμεσα στις ομάδες, τη Super League και τις υγειονομικές αρχές, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, ο οποίος θα επανοριστεί σε νεότερη ημερομηνία.

Ως εκ τούτου, η ομάδα του Ατρόμητου δεν θα «πετάξει» σήμερα Σάββατο για την Ξάνθη και θα κάνει προπόνηση στις 11 π.μ. στο «Μαζαράκη».




Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: