Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

ΑΕΚ - Ολυμπιακος 1-2

Ο Ολυμπιακός, παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, πέρασε νικηφόρα την Κυριακή από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 2-1 της ΑΕΚ των πολλών και σημαντικών απουσιών
...για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, κι έτσι «άγγιξε» και... με τα δύο χέρια τον τίτλο, τον οποίο όμως δεν κατέκτησε ακόμα τυπικά, αφού εκκρεμεί η υπόθεση στο CAS με τον ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν απόλυτoι κυρίαρχοι στο Α' μέρος, διάστημα στο οποίο πέτυχαν και τα δύο γκολ τους με τους Ελ Αραμπί (37’) και Καμαρά (45΄), έχοντας κι άλλες ευκαιρίες να σημειώσουν κι άλλα τέρματα, με μεγαλύτερη εξ' αυτών το δοκάρι του Φορτούνη.

Στο β' ημίχρονο η ΑΕΚ, η οποία, όπως προαναφέραμε, αγωνίστηκε... μισή στο παιχνίδι (χωρίς τους τιμωρημένους Μάνταλο, Σιμόες και Ολιβέιρα και τους τραυματίες Μπάρκα, Λόπες και Μπακάκη), προσπάθησε να αντιδράσει, μείωσε στο 66' με τον Αραούχο, ωστόσο στη συνέχεια οι Πειραιώτες κράτησαν το υπέρ τους σκορ και έφτασαν στη νίκη, συνεχίζοντας το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα!




Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 

ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: