Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Ριζότο με ρόδι!


Ένα πιάτο γρήγορο, γλυκό και ξεχωριστό στη γεύση και το χρώμα.
Υλικά για 4 μερίδες

250 γρ. ρύζι Arborio
Το χυμό από 4 ρόδια
30 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
600 γρ. ζωμό λαχανικών
Ελαιόλαδο
Αλάτι
5 γρ. κάρυ
Λίγους σπόρους από ρόδι για γαρνιτούρα

Οδηγίες

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. 

Προσθέτουμε το ρύζι και το σοτάρουμε για 5 λεπτά. Ρίχνουμε σιγά σιγά το ζωμό που τον έχουμε βάλει και βράζει και κάνουμε το ριζότο. 

Πέντε λεπτά πριν να είναι έτοιμο ελέγχουμε από αλάτι και ρίχνουμε μέσα το χυμό από τα ρόδια. 

Δένουμε με λίγο ελαιόλαδο και στο τέλος προσθέτουμε το κάρυ. Γαρνίρουμε με λίγους σπόρους ροδιού από πάνω.





ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: