Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Τι ανάβει τους άνδρες και τι τις γυναίκες

Λίγοι είναι αυτοί που δεν έχουν αναρωτηθεί, αν όχι συζητήσει, το ποιες είναι οι σεξουαλικές φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών.
Η γερμανική Bild είπε να λύσει μερικές απορίες, παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα έρευνας του καθηγητή Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης, Ούλριχ Κλεμέντ.

Τι λέει λοιπόν η έρευνα: Όταν πρόκειται για σεξ, οι άνδρες έχουν άγριες διαθέσεις, ακόμη και στις φαντασιώσεις τους. Οι γυναίκες προτιμούν να τις... κοιτάνε και να απολαμβάνουν ανδρική φροντίδα από πολλά χέρια...

Το σεξ στο μανάβικο ή ένα τρίο αποτελούν συνήθη φαντασίωση των ανδρών η οποία, καλπάζει ακόμη κι αν έχουν μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια και αγαπούν την σύζυγό τους.

Σύμφωνα με την έρευνα, ο μέσος άνδρας θα σκεφθεί 18 φορές την ημέρα το σεξ.

Οι άνδρες φαντασιώνονται ερωτικά παιχνίδια με συνάδελφό τους σε φωτοτυπικό μηχάνημα, με την νοσοκόμα ή με αεροσυνοδό.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνάς, οι συχνές φαντασιώσεις των ανδρών περιλαμβάνουν σεξ με δύο γυναίκες σε ασυνήθιστα μέρη και στοματικό έρωτα. Οι ασυνήθιστες ανδρικές φαντασιώσεις περιλαμβάνουν σεξ επί πληρωμή.

Οι γυναίκες σκέφτονται 9 φορές την ημέρα το σεξ.

Οι τυπικές φαντασιώσεις των γυναικών περιλαμβάνουν σκηνές με τις ίδιες να εμφανίζονται ως υποτακτικές και άβουλες και να αφήνουν τις πρωτοβουλίες στους άνδρες που συμμετέχουν στο ερωτικό παιχνίδι: τρεις ή τέσσερις.

Την ίδια ώρα, φαντασιώνονται ότι τις παρατηρούν άλλοι, εκτός ερωτικού παιχνιδιού.





Adbox 



ads



ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: