Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Στα 60 τα νέα κρούσματα - 68 θάνατοι στην Ελλάδα

Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο είναι 60 και το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 1673, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.
92 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ ενώ 68 είναι οι συμπολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους.

«Η διαπορά του ιού είναι τόσο μεγάλη που κανένα σύστημα υγείας στον κόσμο δεν θα μπορούσε να την αντέξει», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τσιόδρας.

Χαρδαλιάς: Παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας

Την παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας ως τις 27 Απριλίου ανακοίνωσε μετά τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα κατά την ενημέρωση για τον κορωνοϊό, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

«Αλήθεια δεν βλέπει κανείς τι συμβαίνει στον κόσμο» διερωτήθηκε ο κ. Χαρδαλιάς λέγοντας πως θα υπάρξει μηδενική ανοχή στα μέτρα για κάποιους «ανεύθυνους» που σπάνε την καραντίνα.

Η επάρκεια των διαγνωστικών τεστ στην Ελλάδα

Σε ερώτημα του zougla.gr για την επάρκεια διαγνωστικών τεστ για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα ο κ. Τσιόδρας είπε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει επάρκεια και ότι «θα θέλαμε να έχουμε μεγαλύτερη επάρκεια τις ερχόμενες εβδομάδες». Επίσης είπε ότι οι υπόλοιπες χώρες κάνουν περισσότερα τεστ σε σύγκριση με την Ελλάδα, και πως όλες οι χώρες κάνουν προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση. Ανφέρθηκε ακόμα στην αξιοπιστία των γονιδιακών τεστ σημειώνονας πως θα πρέπει να αξιοποιθούν τεστ που δεν έχουν μόνο επάρκεια στη διάγνωση αλλά και στην πιστοποίηση της κατάστασης της υγείας των πολιτών.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Υγείας κ. Κοντοζαμάνης επίσης ότι το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας μπαίνει κι αυτό στη μάχη των τεστ με περισσότερους αντιδραστήρες.




Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: