Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Ξενοδοχεία της Ασίας λειτουργούν ως καραντίνα για ταξιδιώτες που θέλουν απομόνωση!

Tην ώρα που οι ασιατικές χώρες επιβάλλουν αυστηρότερα μέτρα εισόδου διεθνών επισκεπτών, εν μέσω ενός νέου κύματος μολύνσεων από το εξωτερικό, ορισμένα ξενοδοχεία άρχισαν να λειτουργούν ως καταλύματα καραντίνας για τους ταξιδιώτες και τους εργαζόμενους που αναζητούν τρόπους κοινωνικής απομόνωσης.
Οι μετέχοντες στη βιομηχανία αναφέρουν ότι η ασυνήθιστη πρόταση να μεταβληθούν τα ξενοδοχεία ως χώροι καραντίνας αποτελεί έναν τρόπο για τα ξενοδοχεία, τα οποία έχουν δεχθεί μεγάλο πλήγμα από την κρίση του κορωνοϊού, να γεμίσουν τα δωμάτιά τους και να αποκτούν έσοδα σε μια δύσκολη περίοδο.

Ενώ ξενοδοχεία στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ έχουν ανακοινώσει ενέργειές τους για αξιοποίηση των άδειων δωματίων τους ως καταφύγια για αστέγους, στην Ασία αναμένεται να διπλασιαστούν εκείνα που χρησιμεύουν ως προσωρινές λύσεις στέγασης για εργαζομένους που επηρεάζονται από το κλείσιμο των συνόρων. 

Εξυπηρετούν δε και ανθρώπους στους οποίους επιβάλλεται απομόνωση λόγω πιθανής έκθεσής τους στον ιό. Για το λόγο αυτό, μερικά ξενοδοχεία λανσάρουν πακέτα καραντίνας.





Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: