Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Ποιός είναι ο σεξουαλικός σας χαρακτήρας σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Θέλετε χαμηλό φωτισμό και σατέν σεντόνια ή προτιμάτε να σας μιλάνε βρώμικα; Το κάθε ζώδιο απολαμβάνει το σεξ με διαφορετικό τρόπο, όπως μόνο αυτό ξέρει. Πώς σας βλέπουν οι σύντροφοί σας στο κρεβάτι και ποια είναι η συμπεριφορά σας κατά τη διάρκεια του σεξ; Δείτε πώς ξεχωρίζει το κάθε ζώδιο όταν σβήνουν τα φώτα!
Κριός

Κριός 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Αρχέγονα Ένστικτα
Δεν διστάζετε να δείτε τους άντρες ως απλά αντικείμενα του σεξ, και αφού σας ικανοποιήσουν τους διώχνετε από την κρεβατοκάμαρά σας. Σας αρέσει να μην δεσμεύεστε, αφού έτσι μπορείτε να ικανοποιήσετε τα αρχέγονα ένστικτά σας. Η δίψα σας για σεξ είναι μεγάλη και υπάρχουν φορές που πρέπει να τη σβήσετε την ίδια κιόλας στιγμή! Έχετε συνεχώς όρεξη για σεξουαλική επαφή και πολλές φορές, γίνεται ο λόγος που βάζετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο καθώς αφήνετε τον πόθο να σας οδηγήσει…

Ταύρος

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Λάτρης της σαρκικής επαφής
Είστε πολύ αισθησιακή και ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε το σώμα σας, ώστε να πετύχετε τη μέγιστη δυνατή απόλαυση. Σας αρέσει η επαφή γι’ αυτό το μασάζ και τα χάδια δεν λείπουν ποτέ από το κρεβάτι σας. Δεν χορταίνετε εύκολα, και σας αρέσει το σεξ να διαρκεί ακόμα και όλο το βράδυ. Αγαπάτε να χρησιμοποιείτε όλες σας τις αισθήσεις κατά τη σεξουαλική επαφή, γι’ αυτό και το γρήγορο σεξ δεν είναι του γούστου σας.

Δίδυμοι

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Ειδική στις αταξίες
Είναι ξεκάθαρο ότι σας αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια, από βρώμικες κουβέντες μέχρι βοηθήματα και role playing. Και σε αυτά συμμετέχουν και οι εναλλαγές τής διάθεσής σας, αφού τη μία μπορεί να δείχνετε αθώα και έτοιμη για αποπλάνηση, και την άλλη να είστε εσείς αυτή που προκαλεί μέχρι ο σύντροφός σας να φτάσει στα όριά του. Σίγουρα ξέρετε να κρατάτε τη διάθεση ανεβασμένη!

Καρκίνος

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Το απόλυτο θηλυκό
Σίγουρα η συλλογή σας από χαριτωμένα νυχτικά είναι μεγάλη. Σας αρέσει να φτιάχνετε ατμόσφαιρα ανάβοντας κεριά και διαλέγοντας την κατάλληλη μουσική υπόκρουση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στο σεξ είστε ήρεμη και παθητική. Απλά ξέρετε να χρησιμοποιείτε τα γυναικεία σας προσόντα για να ανάψετε τον σύντροφό σας, και να προβάλλετε τα κατάλληλα σημεία του σώματός σας για να προκαλέσετε αισθησιασμό.

Λέων

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Πραγματική αγριόγατα
Είστε δημιουργική, δυναμική και παθιασμένη, γι’ αυτό χρειάζεστε έναν σύντροφο που μπορεί να ανταπεξέλθει στις ορέξεις σας. Δεν σας πειράζει να παίρνετε πρωτοβουλίες και να κάνετε την πρώτη κίνηση. Είστε κυριαρχική, όπως τα αληθινά λιοντάρια, και χαδιάρα, όπως ένα γατάκι! Με άλλα λόγια είστε μία πολύ γενναιόδωρη ερωμένη. Και αφού σας αρέσει να δίνετε, δεν δέχεστε να αγνοούν τις επιθυμίες σας, γι’ αυτό θα κάνετε τα πάντα για να ικανοποιηθείτε.

Παρθένος

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Το κορίτσι της διπλανής πόρτας
Εκ πρώτης όψεως είστε το καλό κορίτσι, αλλά μέσα σας κρύβετε μια καυτή σεξουαλικότητα που εντυπωσιάζει τους συντρόφους σας. Δεν γίνεστε χυδαία ή προσβλητική, και καλύπτετε με τέχνη το πάθος σας. Μπορεί να σας θεωρούν ήρεμη αλλά στο κρεβάτι είστε δυναμίτης. Μαζί σας κανείς δεν μένει ανικανοποίητος.

Ζυγός

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Η τέχνη της αποπλάνησης
Είστε γοητευτική, σας αρέσει το φλερτ και ξέρετε ακριβώς πώς να προκαλέσετε τον σύντροφό σας. Δεν θέλετε να έχετε το πάνω χέρι αλλά ούτε και το αντίστροφο, και χρειάζεστε έναν σύντροφο που θα είναι ίσος με εσάς και θα απολαμβάνει τα ίδια πράγματα.

Σκορπιός

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Λάγνες υποσχέσεις
Από όλα τα ζώδια που υπερέχουν στο σεξ, εσείς ξεχειλίζετε σεξουαλικότητα και ακόμα κι αν θέλετε, δεν μπορείτε να το κρύψετε. Είστε άκρως ερωτική και μέλημά σας είναι πάντα το εκπληκτικό σεξ. Είστε από τους ανθρώπους που προκαλούν ζήλεια, γιατί είναι σίγουρο πως όχι μόνο κάνετε συχνά σεξ, αλλά το κάνετε και καλά.

Τοξότης

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Με χιούμορ στο κρεβάτι
Το χιούμορ μπορεί να είναι πολύ ισχυρό αφροδισιακό, και εσείς ξέρετε πολύ καλά πώς να το χρησιμοποιήσετε για να αποπλανήσετε τον σύντροφό σας. Είστε σέξι με τον δικό σας μοναδικό τρόπο, και η ικανότητά σας να κάνετε τους άντρες να γελάνε σας κάνει ακόμα πιο ποθητή, δημιουργώντας μια μεγαλύτερη οικειότητα.

Αιγόκερως

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Γεμάτη εκπλήξεις
Όλοι νομίζουν ότι είστε κλειστή και συντηρητική, και σε κάποια θέματα είναι αλήθεια, αλλά είστε επίσης πολύ σεξουαλική και με μεγάλη διάθεση για παιχνίδια. Το εντυπωσιακό είναι το πόσο απολαμβάνετε το άτακτο σεξ. Είστε πρόθυμη να δοκιμάσετε τα πάντα και αν κάτι σας αρέσει, θα το κάνετε ξανά και ξανά μέχρι να ξεζουμίσετε τον σύντροφό σας.

Υδροχόος

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Δημιουργικά σέξι
Όχι μόνο ενημερώνεστε για οτιδήποτε νέο συμβαίνει στον κόσμο του σεξ μαθαίνοντας νέες στάσεις και παιχνίδια, αλλά σας αρέσει να φτιάχνετε και δικά σας. Το τελευταίο που θέλετε είναι μια βαρετή σεξουαλική ζωή, γι΄ αυτό σκέφτεστε συνεχώς νέους τρόπους για να κρατάτε τα πράγματα στο κρεβάτι σας ανεβασμένα. Πειραματίζεστε μέχρι να βρείτε τον τέλειο συνδυασμό που θα ικανοποιήσει και τους δύο.

Ιχθύες

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ρομάντζο και έρωτας
Είστε τόσο ρομαντική που ονειρεύεστε τον τέλειο σύντροφο βγαλμένο από ρομαντικές ταινίες. Καθ’ όλη τη διάρκεια της επαφής χρειάζεστε τρυφερότητα και αποζητάτε μια μαγική έκφανση της αγάπης και της σεξουαλικότητας. Προτιμάτε το σεξ μέσα σε σχέση, αλλά ακόμα και αν κάνετε κάτι για μια βραδιά, θα είναι μία βραδιά που κανείς από τους δύο δεν θα ξεχάσει!





Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: