Φτιάξτε εύκολα ναμελάκα σοκολάτας γάλακτος
ΥΛΙΚΑ
300 Γρ Γάλα
15 Γρ Γλυκόζη
7 Γρ Φύλλα ζελατίνης
560 Γρ Σοκολάτα γάλακτος orizaba 39% Valrhona
600 Γρ Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
Ξύσμα απο 3 λαιμ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε την σοκολάτα γάλακτος στούς 40-45 βαθμούς και προσθέτουμε την γλυκόζη.
Βράζουμε το γάλα μαζί με το ξύσμα απο τα λάιμ και όταν βράσει προσθέτουμε τίς μαλακωμένες σε κρύο νερό ζελατίνες.
Το ρίχνουμε στην σοκολάτα και κάνουμε την ομογενοποίηση.
Οταν κρυώσει προσθέτουμε την ελαφριά χτυπημένη κρέμα γάλακτος
0 σχόλια: