Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

9 κόλπα για να τρελάνεις μια γυναίκα

Δεν θέλω να σου την σπάσω αλλά το να είσαι απλά το «καλό παιδί» δεν τρέλανε ποτέ καμία. Για να το πετύχεις αυτό πρέπει απλά να γίνεις ακαταμάχητος! Όσο cool τύπος και να είσαι πάντα επιδέχεσαι βελτίωση στο παιχνίδι του έρωτα. Δε χρειάζονται πολλά πράγματα για να τρελάνεις μια γυναίκα.
Με 9 απλούς τρόπους μπορείς να την κάνεις να σε θέλει και να σε ζητάει συνέχεια.

Περνάω κατευθείαν στο ψητό γιατί σε νιώθω, δεν κρατιέσαι με τίποτα!

1: ΚΑΛΟ…..CHECK IN!
Κακά τα ψέματα, μέχρι και οι πέτρες το ξέρουν πλέον ότι το πιο σημαντικό είναι η καλή πρώτη εντύπωση. Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο, και ο τρόπος είναι πολύ απλός, χαλάρωσε και απόλαυσε την στιγμή. Μην την κάνεις να βαρεθεί μιλώντας μονότονα για τη ζωή σου. Καλό θα ήταν να σε δει να διασκεδάζεις και να απολαμβάνεις τη ζωή σου. Όσο πιο συναρπαστική φαίνεται η ζωή σου τόσο περισσότερο θα θέλει να συμμετέχει σε αυτή. Κοίτα τη βαθιά στα μάτια, μίλα της σε χαμηλό τόνο, ακούμπα τα χείλια σου στο λοβό της για να της πεις ένα “μυστικό”, ζωγράφισε με το δάχτυλό σου κάτι που της εξηγείς μέσα στην παλάμη της. Η γοητεία κρύβεται στις πιο διακριτικές λεπτομέρειες.Σημαντικό επίσης είναι να της δείξεις πως σου αρέσει πραγματικά που είσαι μαζί της εκείνη τη στιγμή.

2 : ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ!
Αν έχεις την δουλεία σου, δεν μένεις με την μαμά, δεν έρχεται η μαμά κάθε μέρα στο σπίτι για να σου μαγειρέψει να στο καθαρίσει και τα συναφή και είσαι αρκετά κατασταλαγμένος για τις επιλογές σου, τα όνειρα σου και το μέλλον σου, τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Αν πάλι όχι, τότε ήρθε η ώρα να αποκτήσεις γιατί έτσι όπως το πάς το θέμα, ούτε τη ζωή σου βλέπω να φτιάχνεις, ούτε μια γυναίκα να κάνεις δική σου! Βάλτο καλά στο μυαλό σου, οι γυναίκες προτιμούν τους δυναμικούς!

3 : ΚΑΝΕ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!
Ξεκόλλα επιτέλους το μυαλό σου από τα κλασικά! Στείλε της λουλούδια στη δουλειά. Άσε της ένα σημείωμα στο τζάμι του αυτοκινήτου. Γράψ’ της ένα mixtape και άφησέ το στο χαλάκι της πόρτας. Κάλεσε τη σπίτι σου πρωί και φτιάξ’ της pancakes με πραλίνα. Όπως λέει το ρητό “αν θέλεις κάτι που δεν είχες ποτέ, κάνε κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ”.

4: ΜΕΙΝΕ GENTLEMAN
Τον τζιτζιφιόγκο πολλές εμίσησαν, τον gentleman καμία. Το να είσαι ιπποτικός είναι μια σίγουρη επένδυση, στην οποία βάζεις λίγα και κερδίζεις πολλά. Πρόσφερέ της το μπουφάν σου αν κρυώνει, άναψέ της το τσιγάρο της, σέρβιρέ της κρασί, άνοιξέ της την πόρτα του αυτοκινήτου. Γιατί να μην θες να ανήκεις στην ακαταμάχητη μειοψηφία των αντρών που τα κάνουν αυτά;

5: ΚΑΝΕ ΤΗΣ ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΑ
Πρέπει να είναι βαθιά συμπλεγματικός κάποιος για να μην κάνει - έστω αραιά και που – μικρά κομπλιμέντα στο κορίτσι που του αρέσει. Φοβάσαι μην γίνεις ένας από τους πολλούς; Διαφοροποιήσου κάνοντάς της ένα ειλικρινές κομπλιμέντο, ξεχωρίζοντας πάνω της κάτι που πραγματικά σε εντυπωσιάζει και την διαχωρίζει από τις άλλες. Αν σε εντυπωσιάζει ο τρόπος που μιλάει, επιβράβευσέ τη για αυτό. Ας έχει ψηλό λαιμό, καθαρό λευκό δέρμα, μακριά περιποιημένα δάχτυλα, προτίμησε να σχολιάσεις κάτι σχετικά με αυτά αντί να της πεις απλά “είσαι όμορφη”. Όντως, αυτό το έχει ακούσει κι από άλλους.

6: ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ
Μπορεί να σου αρέσει να είσαι πιο χαλαρός μερικές φορές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε να είσαι ατημέλητος. Η καλή εμφάνιση δεν έχει σχέση με το να ντύνεσαι με τα καλά σου ρούχα. Απλά φρόντισε να περιποιηθείς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και ακολούθησε τη μόδα. Είμαι σίγουρη ότι θα ήθελες να «λιώνει» κάθε φορά που σε βλέπει!

7: ΑΚΟΥΣΕ ΤΗ
Ένας κόκκινος συναγερμός για μια γυναίκα πως τα πρώτα ραντεβού δεν πάνε καλά είναι το έχει απέναντί της κάποιον με τον οποίο δεν έχουν τίποτα να πουν ή κάποιον που μιλά αποκλειστικά για τον εαυτό του. Ρώτησέ τη ερωτήσεις για εκείνη, ενδιαφέρσου για τη δουλειά της, τον περίγυρό της, την ζωή της. Άκουσε τι έχει να σου πει και σχολίασε πάνω σε αυτά. Εκτός από μάτια (που την γδύνουν) και στόμα (που σε λίγο θα είναι πάνω στο κορμί της), έχεις και αυτιά (που για τώρα δουλειά τους είναι να ακούνε. Μετά βλέπουμε).

8: ΔΕΙΞ’ ΤΗΣ ΤΙ ΧΑΝΕΙ
Οι γυναίκες θέλουν κάποιον που θα αλλάξει την ζωή τους – προφανώς προς το καλύτερο. Οπότε δική σου δουλειά είναι να της δείξεις πως, αν σε προτιμήσει, η ζωή της θα βελτιωθεί δραματικά. Μίλησέ της για το πόσο λατρεύεις τα ταξίδια. Γνώρισέ της τους αξιόλογους φίλους σου. Πήγαινε τη στα κρυφά στέκια που έχεις ανακαλύψει. Μίλα της με ενθουσιασμό για τα σχέδια σου για φέτος, του χρόνου, την επόμενη δεκαετία. Αν μπορέσεις να την κάνεις να ονειρευτεί μαζί σου, γίνεσαι αυτομάτως ο άντρας των ονείρων της.

9: ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ!
Είναι άγραφος κανόνας! Όταν είσαι μαζί της, μην κάνεις καν την κίνηση να κοιτάξεις άλλη ή οτιδήποτε έχει σχέση με άλλες γυναίκες. Όπως είπαμε οι γυναίκες θέλουν να είναι το κέντρο του κόσμου, του δικού σου κόσμου! Οπότε οποιαδήποτε αναφορά ή βλέμμα σε άλλη γυναίκα είναι μείον!


ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: