Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Ελκυστικά πόδια – Πώς να τα αποκτήσετε

Τα πόδια πάντα ήταν ένα από τα ισχυρότερα σημεία έλξης και αποτελούν θέμα συζήτησης στους αντρικούς κύκλους και στους γυναικείους αλλά από διαφορετική σκοπιά.
Προσπαθούμε να δείχνουν ελκυστικά με κάθε τρόπο και δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο πώς φαίνονται ανάλογα με το ντύσιμό μας.

Πιστεύουμε πως στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός μας δεν μπορούμε να παρέμβουμε αλλά σίγουρα μπορούμε να παρουσιάσουμε την εικόνα που εμείς επιθυμούμε!

Για να αποκτήσουμε ελκυστικά πόδια χρειαζόμαστε τις σωστές συμβουλές τις οποίες αν τις ακολουθήσουμε θα καταφέρουμε καταπληκτικά αποτελέσματα στην εμφάνισή μας. Απλές κινήσεις, όπως η σωστή επιλογή των παπουτσιών ή των ρούχων θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε τα ελκυστικά πόδια που επιθυμούμε και σε κάποιες περιπτώσεις να δούμε με τα ίδια μας τα μάτια πόσο καλοφτιαγμένα είναι τελικά!

Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε τρόπους ώστε να αλλάξουμε διάφορα πράγματα επάνω μας αλλά να μπούμε στην διαδικασία να αναδείξουμε, όπως πρέπει, τα σημεία του εαυτού μας που ξεχωρίζουν. Πολλές φορές από άγνοιά μας ή από τον ενθουσιασμό μας να φορέσουμε κάποιο συγκεκριμένο φόρεμα, παντελόνι ή παπούτσι δείχνουμε να μην ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για το αν μας ταιριάζει πραγματικά.

Δεν γίνεται όλες οι γυναίκες να έχουμε τα αξιοζήλευτα πόδια σύμφωνα με τα πρότυπα και δεν χρειάζεται φυσικά! Κάθε γυναίκα έχει το δικό της στυλ και είναι όμορφα και ανάλογα με τον δικό της σωματότυπο. Αν καταφέρουμε να συνειδητοποιήσουμε τι ταιριάζει στην δική μας περίπτωση ακολουθώντας πάντα τις σωστές συμβουλές τότε θα έχουμε ελκυστικά πόδια και θα καμαρώνουμε γι’ αυτά! Τα πράγματα δεν είναι τόσο πολύπλοκα, αντιθέτως είναι πολύ πιο απλά από όσο φαίνονται.

Για ελκυστικά πόδια λοιπόν, με απλά λόγια, ακολουθήστε χρήσιμες συμβουλές για τα κατάλληλα παπούτσια, για το κατάλληλο ντύσιμο και την περιποίησή τους. Αυτό όμως που δεν πρέπει να ξεχνάμε οι γυναίκες είναι πως το μυστικό για να ισχύουν όλα αυτά είναι η κίνηση!

Το σωστό περπάτημα και ο “αέρας” σε μία γυναίκα είναι το Α και το Ω για να δείχνουν τα πόδια της ελκυστικά. Φροντίστε λοιπόν, για αρχή, να διατηρείτε την σωστή στάση σώματος ακόμα και πάνω στα ψηλοτάκουνά σας που είναι το πιο δύσκολο κομμάτι και αυτό για το οποίο πρέπει να αφιερώσουμε λίγο παραπάνω από τον χρόνο μας. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά τρικς με τα οποία θα είμαστε περήφανες και γεμάτες αυτοπεποίθηση με τα ελκυστικά πόδια μας!

Ελκυστικά πόδια με ψηλοτάκουνα
Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να λατρεύουμε τα ψηλοτάκουνες γόβες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάνουμε πάντα τη σωστή επιλογή γόβας ώστε να δείχνουν τα πόδια μας ελκυστικά. Υπάρχουν μερικά μυστικά για να φαίνονται τα πόδια μας πιο λεπτά και καλλίγραμμα επάνω στα σωστά ψηλοτάκουνα! Αρχικά πρέπει να καταλάβουμε πως οι γόβες μας πρέπει να φαίνονται σαν προέκταση του ποδιού μας και όχι σαν κάτι ξένο.

Αναδείξτε λοιπόν τα πόδια σας με τον σωστό τρόπο φορώντας το κατάλληλο παπούτσι και αφήστε τους άλλους να θαυμάσουν τα ελκυστικά πόδια σας!

Γόβα με λεπτό τακούνι: Η συγκεκριμένη γόβα ταιριάζει άψογα και αναδεικνύει τα λεπτά πόδια

Γόβες με χοντρό τακούνι: Για να δείξουν πιο ελκυστικά τα πόδια σας αν έχετε γεμάτες γάμπες

Γόβα με λουράκι: Αν ο αστράγαλός σας είναι ιδιαίτερα λεπτός προτιμήστε γόβες με λουράκι

Μποτάκι μέχρι τον αστράγαλο: Ταιριάζει καλύτερα στα αδύνατα πόδια με λεπτοκαμωμένο αστράγαλο και τα κολακεύει

Μποτάκι πάνω από τον αστράγαλο: Στα πιο γεμάτα πόδια ταιριάζει το μποτάκι πάνω από τον αστράγαλο και με χοντρό τακούνι

Γενικότερα έστω και ένα παπούτσι με λίγους πόντους τακούνι θα βοηθήσει στο να ανασηκωθεί πόδι και να δείξει πιο ελκυστικό, ψηλότερο και πιο καλλίγραμμο!

Ελκυστικά πόδια με φόρεμα ή φούστα
Επίσης με το κατάλληλο φόρεμα ή φούστα μπορείτε να κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται πιο λεπτά και πιο κομψά. Αν είναι ήδη πολύ λεπτά θα καταφέρετε με το κατάλληλο ντύσιμο να φαίνονται κομψότερα και με γεμίσματα εκεί που χρειάζεται!

Μίνι φόρεμα ή φούστα
Το μίνι θεωρείται μία σίγουρη επιλογή για πολλές γυναίκες που θέλουν να φαίνονται σέξι και εντυπωσιακές. Στην πραγματικότητα όμως είναι μία δύσκολη επιλογή αφού τονίζει ιδιαίτερα τα πόδια μας και καλό θα είναι να το προτιμούν γυναίκες με λεπτά πόδια και καλλίγραμμα.

Φόρεμα ή φούστα πάνω από το γόνατο
Μία επιλογή αρκετά θηλυκή και σέξι που μπορεί να δείξει πολύ ελκυστικά τα πόδια μας χωρίς να τονίζει σημεία που δεν επιθυμούμε είναι το φόρεμα λίγο πάνω από το γόνατο. Αν έχετε λοιπόν πιο γεμάτα πόδια προτιμήστε το φόρεμα ή την φούστα λίγα δάχτυλα πάνω από το γόνατο και όχι το πολύ κοντό.

Φόρεμα ή φούστα στο γόνατο
Η συγκεκριμένη επιλογή φαίνεται να αναδεικνύει περισσότερο τα λεπτά ποδιά με στενό αστράγαλο. Είναι ένα στυλ που μας περιορίζει αφού τονίζει όλη την γραμμή του ποδιού από τους μηρούς έως κάτω. Η φούστα σε στενή γραμμή μέχρι το γόνατο είναι ικανή να τονίσει κάθε μικροατέλεια που δεν θέλουμε, οπότε καλό θα ήταν να είμαστε σίγουρες πως δείχνει τα πόδια μας ελκυστικά πριν την φορέσουμε. Αν πάλι σας αρέσει γενικά το μάκρος στην φούστα προτιμήστε να την φορέσετε αφήνοντας ελεύθερο το γόνατο και θα δείτε την διαφορά.

Ελκυστικά πόδια και περιποίηση
Για να φτάσουμε όμως να επιλέξουμε το κατάλληλο παπούτσι ή ρούχο, πρώτα θα πρέπει να έχουμε ασχοληθεί με την περιποίηση των ποδιών μας! Έτσι μην ξεχνάτε να κάνετε συχνά απολέπιση, να απλώνετε καθημερινά την ενυδατική σας αλλά και να φροντίζετε τις φτέρνες και ακόμα περισσότερο με μεγαλύτερη λεπτομέρεια αν πρόκειται να φορέσετε κάποιο πέδιλο!

Απολέπιση ποδιών
1) Με μπανάνα
2 ώριμες μπανάνες (πολτοποιημένες)
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

2) Με μέλι
2 κουταλιές της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού

3) Με καφέ
2 κουταλιές της σούπας καφές
ελαιόλαδο (όσο χρειαστεί)
λίγη κανέλα

Επιλέξτε όποια συνταγή απολέπισης επιθυμείτε και αναμίξτε τα υλικά σε ένα μπολάκι. Αυξήστε τις δοσολογίες αν πιστεύετε πως χρειάζεστε περισσότερο πίλινγκ. Στην συνέχεια κάνετε απαλές και κυκλικές κινήσεις στα πόδια σας κάνοντας ουσιαστικά απαλό μασάζ. Συνεχίστε την διαδικασία για περίπου 10 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Το πίλινγκ θα κάνει το δέρμα σας πιο λαμπερό και απαλό και θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα ώστε να ανανεώνονται. Επίσης η απολέπιση βοηθάει να εισχωρήσει καλύτερα η ενυδατική που θα εφαρμόσετε στην συνέχεια.

Χρήσιμες συμβουλές: Αν έχετε πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα προτιμήστε ένα πίλινγκ με βρώμη και μέλι. Ακόμη χρησιμοποιήστε την λευκή ζάχαρη για απαλό πίλινγκ και για πιο σκληρό επιλέξτε την καστανή ζάχαρη.

Κρέμα για φτέρνες
1 κουταλάκι του γλυκού μελισσοκέρι
3 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο
1/2 κουταλάκι του γλυκού χυμός λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας μέλι.

Λιώστε το μελισσοκέρι και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά σας, κατεβάστε από την φωτιά και χτυπήστε με ένα μιξεράκι. Έπειτα τοποθετήστε την κρέμα σε βαζάκι και αφήστε την να κρυώσει.





Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: