Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Οι 5 γυναίκες – κίνδυνος με τις οποίες κανένας άντρας δεν θέλει να συζήσει

Τη γνώρισες, σ’ αρέσει, περνάς καλά μαζί της. Οι μήνες πέρασαν, ο χρόνος που περνάτε μαζί ολοένα και αυξάνεται και ξάφνου η ιδέα του να συζήσεις μαζί της κάνει ένα πέρασμα απ’ το μυαλό σου.
Η ζωή σου θα γίνει ευκολότερη: Θα έχεις μια γυναίκα να σε προσέχει, να σε φροντίζει και σεξ όποτε θέλεις και όσο θέλεις. Ή μήπως όχι;

Δυστυχώς, οι γυναίκες κρύβουν κινδύνους. Κανείς δε μπορεί να τις ξέρει μέχρι να συγκατοικήσει μαζί τους.

Μήπως σου έχει παρουσιαστεί καλύτερη από ότι στην πραγματικότητα είναι; Μήπως δεν είναι τόσο καλή ιδέα να μοιραστείς το σπίτι σου μαζί της;

Η νούμερο ένα συμβουλή είναι πας μια – δυο φορές διακοπές με την αγαπημένη σου προκειμένου να την τεστάρεις. Ακόμα και τότε, όμως, μπορεί να ξεγελαστείς.

Έτσι, το Menshouse.gr αποφάσισε να σου παρουσιάσει τις 5 γυναίκες οι οποίες δεν αποτελούν την καλύτερη επιλογή να βάλεις τόσο μόνιμα στη ζωή σου. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν όσοι τις δοκίμασαν. Με αποδείξεις.

Η μαλωμένη με την κουζίνα

Είναι πολλές, είναι παντού. Και δυστυχώς είσαι καταδικασμένος να πέσεις επάνω τους. Κατά τη διάρκεια της σχέσης, δε θα σε πειράξει και πολύ που η -κατά τα άλλα- σούπερ γυναίκα που χτύπησες δηλώνει άσχετη από μαγειρική.

Αλλά τι θα γίνει όταν αποφασίσεις να συζήσεις μαζί της;


Η απάντηση είναι μία: Θα πεινάσεις. Και μάλιστα πολύ. Στις περισσότερες περιπτώσεις μάλιστα, το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν ξέρει να μαγειρεύει, αλλά δε δείχνει και κανένα ενδιαφέρον τουλάχιστον να προσπαθήσει.

Το delivery θα γίνει καθημερινότητα για σένα, θα κάνεις να δεις σπιτικό φαγητό βδομάδες κι αυτό μέχρι τη στιγμή που θα γυρίσεις γονυπετής στη μάνα σου παρακαλώντας την να σου φτιάξει τα αγαπημένα σου σουτζουκάκια.

Και ξέρεις πολύ καλά τι έχεις να ακούσεις. Και δικαιολογημένα.

Εδώ το πράγμα αλλάζει μόνο στην περίπτωση που η δικιά σου φέρνει σε Δήμητρα Ματσούκα. Και το άσμα δεν είναι τυχαίο…

Η ανοικοκύρευτη

Ίσως το χειρότερο είδος γυναίκας.

Αν αυτή που δεν ξέρει να μαγειρεύει είναι απαγορευμένη επιλογή μία φορά, η γυναίκα που δεν το’ χει με το νοικοκυριό είναι δέκα. Το να έχει στο αίμα της την ακαταστασία θα κάνει τη ζωή σου δύσκολη και το σπίτι σου… χωματερή Λιοσίων.

Πλυμένο παντελόνι; «Πλύν’ το βρε αγάπη μου, κάνω άλλη δουλειά τώρα», λέει καθισμένη στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση.

Πού είναι η κούπα του καφέ μου; «Ε, κάπου μες το νεροχύτη», απαντάει, με σένα να ρίχνεις μια ματιά στα άπλυτα πιάτα και να νομίζεις πως το προηγούμενο βράδυ είχατε πάρτυ στο σπίτι.

Μέχρι που συνειδητοποιείς πως δεν είχατε καλεσμένους, απλά η καλή σου έχει να πλύνει τα πιάτα μια βδομάδα…

Το party animal

Με άλλα λόγια η γυναίκα που δε μαζεύεται σπίτι. Είναι ο τύπος που δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει πρεμιέρα νυχτερινού κέντρου ή opening σε club ή μπαρ.

Είναι αυτή που προτιμά να βγει βράδυ ακόμα και με καταιγίδες, παρά να κάτσει σπίτι για ταινία ή –έστω- να βγει και να πάει (μαζί σου) σε ένα φιλικό σπίτι.

Το χειρότερο είναι πως οι εθισμένοι στο ξενύχτι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Έτσι, αν εσύ είσαι στο άλλο άκρο, αυτό του σπιτόγατου, μη διανοηθείς καν να επιχειρήσεις να μείνεις μαζί της.

Εκτός αν θέλεις να τη βλέπεις να ετοιμάζεται, να φεύγει και να σε παρατάει σύξυλο να λιώνεις στη Nova.

Η «εγώ πότε θα γίνω μάνα»;

Το να κάνεις το λάθος να συζήσεις με γυναίκα που ανυπομονεί να κάνει παιδί, αδιαφορώντας για το αν εσύ θέλεις ή νιώθεις πως ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα, θα μετατρέψει τις μέρες σου στο σπίτι σε… οικογενειακό Survivor.

Πέρα από τις συνεχείς συζητήσεις περί παιδιού, είναι ικανή να σε κυνηγά μέρα – νύχτα μέχρι να της κάνεις τη χάρη.


Αποτέλεσμα; Ξέχνα το σεξ που ήξερες μαζί της. Από εδώ και πέρα το σεξ θα έχει… σκοπό. Έναν σκοπό που δε θα σ’ αρέσει καθόλου.

Αυτή που δεν έχεις ερωτευτεί

Για άλλους η συγκατοίκηση είναι κάτι απλό. Κάποιοι άλλοι, τολμούν να μοιραστούν το σπίτι τους μόνο στην περίπτωση που αισθάνονται πολύ ερωτευμένοι.

Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία και είσαι από εκείνους που έχουν την τάση να «βολεύονται», ξανασκέψου το.

Το να ζεις στο ίδιο σπίτι μπορεί να μετατραπεί σε «οικογενειακές» ιστορίες με εσένα πρωταγωνιστή: «Κώστας, 32 ετών: Δεν είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα που έχει στο σπίτι».

Μην το επιχειρήσεις καν. Γιατί έχε στο μυαλό σου ότι ο χωρισμός είναι πολύ ευκολότερος στην περίπτωση που ο καθένας έχει το σπίτι του.


ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: