Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Τι σκέφτονται οι άντρες και αποφεύγουν να τα πουν;

Υπάρχουν πράγματα που οι άντρες διστάζουν να μιλήσουν είτε γιατί αποφεύγουν να δώσουν το έναυσμα για περαιτέρω συζήτηση είτε γιατί δεν θέλουν να μας «στεναχωρήσουν»....
Τι πραγματικά όμως σκέφτονται; Διαβάστε παρακάτω μερικές πραγματικές ερμηνείες για τα πιο συνηθισμένα καθημερινά πράγματα.

Οι περισσότεροι άντρες στην ερώτηση «Με παχαίνει αυτό το jean;»απαντούν όχι: Στην πραγματικότητα όμως αποφεύγουν να πουν την αλήθεια. Γιατί; Είναι πεπεισμένοι ότι δεν ψάχνουμε την αλήθεια απλά κολακευτικά σχόλια, όπως «ιδέα σου είναι» ή «όχι ίσα-ίσα σε αδυνατίζει» και έτσι αποφεύγουν να ανοίξουν το θέμα κιλών και θερμίδων.

• Δεν απολαμβάνει πάντα το Κυριακάτικο φαγητό στο σπίτι των γονιών σας: Είναι ωραίο να μαζεύεται όλη η οικογένεια μαζί με γιαγιάδες και παππούδες αλλά κάθε Κυριακή είναι υπερβολή στα μάτια του συζύγου σας. Θέλει να χαλαρώσει στο σπίτι του μαζί με την οικογένεια του και να απολαύσει μια ήρεμη Κυριακή.

• Δεν του αρέσει να ακούει τις ιστορίες των φίλων σας: Σαφώς, στην αρχή της συζήτησης θα δείξει ενδιαφέρον αλλά μετά από 2 λεπτά απλά δεν ακούει τίποτα. Για το λόγο αυτό, μοιραστείτε τις ιστορίες αυτές μόνο με τις φίλες σας.

• Η γκρίνια για τα ψώνια: Οι άντρες θεωρούν περιττό το να ψωνίζουν οι γυναίκες συνεχώς καινούργια ρούχα, τσάντες, καλλυντικά κ.τ.λ. Ωστόσο, λατρεύουν να έχουν δίπλα τους μια όμορφη και περιποιημένη γυναικά, που αγαπά και προσέχει τον εαυτό της. Τους φτιάχνει την διάθεση όταν σας βλέπουν καλοντυμένες. Αποφύγετε λοιπόν να τους ενημερώνετε για την κάθε αγορά σας.

• Οι άντρες θέλουν να έχουν μια γυναίκα διπλά τους η οποία μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να μεταμορφωθεί στην πιο σέξι γυναίκα του κόσμου. Μπορεί να τους τρελάνει ένα επιθετικό σας μήνυμα με ερωτική διάθεση. Εκπλήξτε τους.

• Δεν τους αρέσουν οι χαρακτηρισμοί: Σαφώς, γνωρίζουν ότι οι περισσότεροι ισχύουν κατά ένα μέρος αλλά δεν θέλουν καθόλου να τους το λέτε. Είναι σαν τους υποβαθμίζεται και νιώθουν ανασφάλεια. Η επίθεση αυτή συνήθως δεν βγαίνει σε καλό.

• Θέλουν μια φορά την εβδομάδα να βγουν με τους φίλους τους χωρίς να σκέφτονται τίποτα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό και θα πρέπει μην λείπει από τις συνήθειές σας. Εξάλλου, το χρόνο αυτό τον έχετε ανάγκη και οι δύο. Όποτε δείτε πώς μπορείτε να το οργανώσετε.

Δεν είναι δύσκολες οι ανθρώπινες σχέσεις αλλά ο τρόπος που επικοινωνούμε τις δυσκολεύει.





Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: