Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Αυτά μαγνητίζουν τους άντρες σε μια γυναίκα...

Τι αρέσει στους άντρες, τι τους μαγνητίζει σε μια γυναίκα, γιατί κάποιες έχουν περισσότερες επιτυχίες από άλλες;
Όλα αυτά μας έχουν προβληματίσει σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή μας, ειδικά όταν μας αρέσει ένας άντρας και θέλουμε με κάθε τρόπο να μας κοιτάξει και τελικά να τον κατακτήσουμε. Η επιστήμη μίλησε! 

Πράγματι υπάρχουν χαρακτηριστικά, τόσο εξωτερικά, όσο και στην προσωπικότητα μιας γυναίκας, που κάνουν τους άντρες να μην «ξεκολλάνε» τα μάτια τους από πάνω της.

Αυτοπεποίθηση

Το πώς νιώθει μια γυναίκα με την εμφάνιση και την προσωπικότητά της, θεωρείται από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άντρα να γυρίσει το κεφάλι του να την κοιτάξει. Η αυτοπεποίθηση που νιώθει, ακόμη κι αν δεν είναι και η πιο σέξυ γυναίκα του κόσμου, το πώς συμπεριφέρεται, το αν έχει ή όχι ανασφάλειες, παίζουν τον πρώτο ρόλο.

Αυτογνωσία και αυτοεκτίμηση

Δεν έχει όμως τελικά σημασία να εκπέμπει μια γυναίκα αυτοπεποίθηση, αν πρώτα δεν έχει γνωρίσει τον εαυτό της, τα δυνατά κι αδύναμα σημεία της (τόσο εξωτερικά όσο και ψυχο-συναισθηματικά) και δεν τα έχει αποδεχθεί. Έτσι έρχεται η αυτοεκτίμηση. Γιατί έχουμε συναντήσει πολλούς ανθρώπους που φαίνονται πως πιστεύουν στον εαυτό τους αλλά τελικά, αυτό δεν είναι αληθινό και φαίνεται, αφού δεν τον έχουν μάθει. Γνωρίζοντας λοιπόν τον εαυτό μας κι αγαπώντας τον, κάνουμε και τους άλλους να μας αγαπήσουν.

Γλώσσα του σώματος

Οι άντρες θέλουν ξεκάθαρες καταστάσεις, είναι λιγότερο πολύπλοκοι από τις γυναίκες. Άρα αν ένας άντρας σας αρέσει, γυρίστε προς το μέρος του, κοιτάξτε τον, σταυρώστε τα πόδια σας προς εκείνον κι αυτός θα λάβει το μήνυμα. Περιπτώσεις με γυναίκες που δεν αφήνουν ή δεν τολμούν να δείξουν με το σώμα τους, αυτό που νιώθουν, θα αργήσουν πολύ για να καταφέρουν τον… στόχο τους. Γενικά η γλώσσα του σώματος, τα αγγίγματα κι όλα όσα μαρτυρούν ενδιαφέρον προς τον άλλον, μαγνητίζουν τους άντρες.

Eye contact

Όσο ωραία κι αν είναι τα μάτια σας, αν δεν τα «καρφώσετε» πάνω του, δεν θα τα κοιτάξει ο άντρας που θέλετε να κατακτήσετε. Οι επιστήμονες θεωρούν πως η οπτική επαφή για περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα, κάνει έναν άντρα να «κολλήσει» το βλέμμα του σε μια γυναίκα. Δε χρειάζεται να το παρακάνετε. Λίγο κι έπειτα τραβήξτε τα μάτια σας από πάνω του και λίγα λεπτά μετά ξανακάντε το.

Χαμόγελο

Άλλη έρευνα δείχνει πως οι άντρες θεωρούν πολύ πιο ελκυστική μια γυναίκα που χαμογελάει, κι ας μην είναι καλλονή, από μια κούκλα που δεν… «σκάει» το χειλάκι της. Χαμογελάστε, γελάστε, δυνατά γιατί το γέλιο φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. Πόσο μάλλον, τους άντρες, που τρελαίνονται για τις γυναίκες που γελούν.

Εξωτερικά χαρακτηριστικά μιας γυναίκας που μαγνητίζει

Χείλια

Τα χείλια μιας γυναίκας είναι το νούμερο ένα χαρακτηριστικό που την κάνει ακαταμάχητη στα μάτια ενός άντρα, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Οπότε καταλαβαίνετε γιατί η Αντζελίνα Τζολί ή η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι πρώτες στη λίστα των αγαπημένων γυναικών των ανδρών. Και να μην έχετε όμως τα ζουμερά και σαρκώδη χείλη αυτών των γυναικών, μπορείτε να τα τονίσετε με κόκκινο κραγιόν που είναι ένα ακόμη μυστικό των κοριτσιών που μαγνητίζουν.

Δόντια

Η ίδια έρευνα δείχνει πως τα λευκά, ίσια δόντια είναι ένα από τα σημεία που κοιτούν οι άνδρες και είτε τους μαγνητίζουν, είτε τους… απωθούν. Κι ο λόγος δεν είναι μόνο αισθητικός, καθώς υποσυνείδητα παίρνουν το μήνυμα πως η γυναίκα με τέλεια προσεγμένα δόντια, προσέχει την υγεία της, είναι γόνιμη κι έτσι ιδανική για μητέρα των παιδιών τους… Ολ΄αυτά δεν είναι συνειδητές σκέψεις κανενός, απλώς έτσι λειτουργεί ο αντρικός εγκέφαλος.

Πόδια

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα ωραία πόδια. Μια γυναίκα με καλλίγραμμες γάμπες, δείχνει στον άντρα πως μπορεί να σταθεί καλά στη ζωή και να φέρει στον κόσμο τον απόγονό του. Είναι δηλαδή ένα σημάδι γονιμότητας, που πάλι υποσυνείδητα, που παίζει πολύ ρόλο στο ποια γυναίκα επιλέγουν οι άντρες.

Κόκκινο χρώμα

Σε μια άλλη μελέτη που έγινε, ζητήθηκε από άντρες που είχαν μπροστά τους δυο φωτογραφίες της ίδια γυναίκας με διαφορετικό χρώμα ρούχων, να απαντήσουν με ποια θα προτιμούσαν να βγουν ραντεβού. Στη μία φωτογραφία η γυναίκα φορούσε μπλε και στην άλλη κόκκινο φόρεμα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα λοιπόν η γυναίκα που φορούσε κόκκινα, θεωρήθηκε πιο ελκυστική και σεξουαλικά επιθυμητή, απ΄ότι η άλλη. Επιπλέον η πλειοψηφία των ανδρών δήλωσε πως θα ήθελε να βγει ραντεβού με τη γυναίκα με τα κόκκινα κι ήταν όλοι πρόθυμοι να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα γι αυτή. Η γυναίκα με τα μπλε δεν είχε την ίδια τύχη.




Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: