Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Πώς θα φορέσεις τα ψηλοτάκουνα για να πετύχεις το κομψό βάδισμα!


Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα αρκετά επίπονο και δύσκολο εγχείρημα το να φορέσεις ψηλοτάκουνα, ειδικά για πολλές ώρες! Προσπαθείς να στέκεσαι σωστά και να περπατάς άνετα, αλλά μετά από λίγο κουράζεσαι και πονάς! Πώς θα τα καταφέρεις;
Αρχικά, όταν περπατάς προσπάθησε ο διασκελισμός σου να είναι μικρός. Έτσι θα καταφέρεις να δείχνεις πιο κομψή! Τα μεγάλα βήματα προδίδουν βιασύνη και ατσούμπαλες κινήσεις! Έπειτα, να θυμάσαι να κρατάς την πλάτη σου ίσια. Ναι, όσο είναι δυνατόν έχε τους ώμους ίσιους και το πηγούνι σου παράλληλα με το πάτωμα. Σφίγγουν οι κοιλιακοί και το βάδισμά σου δείχνει πιο φινετσάτο!



Επιπλέον, όταν βαδίζεις να σκέφτεσαι ότι μπροστά σου έχεις μια ευθεία γραμμή και πατάς πάνω σε αυτή! Ενώ, καλό είναι αν έχεις κάποια υποχρέωση και θέλεις να φορέσεις ψηλοτάκουνο παπούτσι να κάνεις ορισμένες πρόβες στο σπίτι. Φόρεσε τα παπούτσια σου για να τα συνηθίσεις και περπάτησε σε σκάλες για να εξασκηθείς! Θυμίσου να χρησιμοποιήσεις άνετους πάτους, αν χριεαστεί!

Μην ξεχνάς να ξεκουράζεις τα πόδια σου σωστά! Ειδικά, όταν πρόκειται να φορέσεις ψηλοτάκουνα τα πόδια σου θα πρέπει να είναι ξεκούραστα και όχι πρησμένα. Όταν αγοράζεις παπούτσια διάλεξε εκείνα που δε θα επιβαρύνουν το πόδι σου και θα το αγκαλιάζουν σωστά! Επίσης, αν δεν είσαι συνηθισμένη στα ψηλά μην επιλέξεις αμέσως το δωδεκάποντο! Ξεκίνα από τα χαμηλά και σιγά σιγά ανέβα επίπεδα!

Τέλος, πρόσεξε πάρα πολύ το νούμερο που θα διαλέξεις. Όχι το μικρότερο δε θα σου κάνει αργότερα καλύτερα. Το πόδι σου θα πιέζεται και θα εσύς θα πονάς!





Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: