Η ανακοίνωση του ίδιου για το μέλλον του ατελιέ του
Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε ο Μάκης Τσέλιος, που ανακοίνωσε την απόφασή του να παραδώσει στην αγαπημένη του ανιψιά, Ελισάβετ Μουτάφη, τα ηνία του ατελιέ του.
Όπως τόνισε ο διακεκριμένος Έλληνας σχεδιαστής, πρόθεσή του είναι να αφήσει τον απαραίτητο χώρο στη νέα γενιά, δηλώνοντας στην εκπομπή «Happy Day»
«Ήρθε η στιγμή η καινούρια γενιά να αναλάβει κάποια πράγματα… Για αυτό έχω επιφορτίσει αλλά με πολύ αγάπη την ανιψιά μου την Ελισάβετ Μουτάφη, χωρίς βέβαια να χάνει τίποτα από τη δουλειά της που την αγαπάει πολύ, αλλά σε συνδυασμό με εμένα και τη μητέρα της θέλουμε να αναλάβει αυτήν τη δουλειά που έχουμε κάνει με αγάπη».
Ενώ προσέθεσε:
«Δε θα αποσυρθώ, αλλά πρωτοβουλίες θέλω να έχει η Ελισάβετ». Μάλιστα, δεν παρέλειψε να διευκρινίσει ότι η ανιψιά του ήδη ασχολείται με το σχέδιο μόδας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!


ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ


0 σχόλια: